Winkelwagen

NU1 PE Premium Pack

NU1 PE Premium Pack

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 4.699

Ons advies

Ons Premium Pack is inclusief een gratis in hoogte verstelbare pianobank en gratis hoofdtelefoon SHP5000.

Uw voordeel: € 160,- !

Gratis leveringGratis montage en verwijderen verpakking5 jaar garantieGratis zitbankMaene Digital AcademyMaene Acoustic Bonus

Aanbevolen accessoires

Informatie en specificaties

Type:Digitale buffetpiano
Hoogte:102,4 cm
Breedte:150,1 cm
Diepte:46,3 cm
Gewicht:109 Kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De piano's uit de Avant Grand serie van Yamaha worden ook wel "hybride" piano's genoemd. "Hybride" betekent hier dat ze eigenschappen van zowel digitale als akoestische piano's hebben. De serie bestaat uit de modellen NU1, N1, N2 en N3. Dit laatste model heeft het meubel van een vleugelpiano. De drie eerste hebben een meubel van een rechte piano. Eén van de voornaamste eigenschappen is dat deze in wezen digitale piano's zijn uitgerust met een écht klaviermechaniek, een mechaniek dus zoals je dit in de akoestische piano's van Yamaha terugvindt.

De NU1 is het instapmodel van deze reeks, en beschikt over het mechaniek van een rechte (buffet-) piano. De hoogstaande samples van de Yamaha CFX concertvleugel zorgen voor een zeer realistische pianoklank. Deze wordt in de ruimte geprojecteerd door een luidsprekersysteem van 160 Watt (2 x 80 Watt). De piano beschikt over de mogelijkheid om direct op USB stick audio (WAV) opnames te maken.