Septemberpromoties

 

Met de start van het nieuwe schooljaar en de start van de muziekscholen en -academies zijn heel wat mensen op zoek naar de juiste piano. "Hoeveel budget heb ik nodig?", "Nieuw of tweedehands?", "Akoestisch of digitaal?", "Kopen of huren?": het zijn maar enkele van de vele vragen die heel wat ouders zich stellen.

Traditiegetrouw zetten we de hele maand september dan ook de deuren van onze showrooms wagenwijd open! Telkens van 10 tot 18 uur doorlopend, en ook elke zondag, kan je in een relaxte sfeer de vele akoestische en digitale pianomodellen ontdekken. Onze pianoconsultants staan paraat om je in te leiden in de wereld van de piano en je het juiste advies te geven. Zo vind je het voor jou best passende instrument, binnen het vooropgestelde budget.

Er zijn heel wat promoties te ontdekken. Op verschillende modellen van Yamaha en Kawai geven we extra scherpe condities, en ook op Doutreligne en Essex gelden speciale voorwaarden.  Bij de voornaamste buffetpiano's van Doutreligne en de Essex EUP123 krijg je van ons gratis een digitale piano, bij aankoop van de akoestische piano. 

Voor een volledig overzicht van alle interessante aanbiedingen breng je best een bezoek aan onze showrooms ! 

 

Lees hier onze septemberfolder.

Lees hier de nieuwe Maene infokrant.