Huur een piano voor je evenement

Piano's Maene beschikt over een zeer uitgebreid gamma aan piano's die je kunt huren voor één of meerdere dagen.

Voor elke gelegenheid

Je kan onze piano's huren voor alle soorten evenementen. Concerten, opnames, huwelijken, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden, ... onze piano's zie je overal!  
Door onze ervaring met de grootste concerthuizen van België, de grootste pianisten van de wereld en door onze gespecialiseerde pianotechnici, kunnen we de allerbeste service aanbieden voor elk topconcert.  

In ons aanbod

Piano's Maene heeft een vaste vloot van akoestische en digitale piano's en historische instrumenten: klavecimbels, pianoforte's en historische romantische vleugelpiano's.

Overzicht verhuur historische instrumenten

Als exclusief invoerder van Steinway & Sons voor België verlenen wij een uitzonderlijke service voor de verhuur van recente Steinway vleugelpiano's. Wij hebben verschillende Steinway concertvleugels, modellen B-211 en D-274, ter beschikking. Pianisten kunnen dan ook vooraf hun voorkeursinstrument komen selecteren. De Steinway concertvleugels uit onze verhuurvloot zijn maximaal 4 jaar oud en worden regelmatig onderhouden en nagezien in ons atelier.

Steel de show

Wil je een extraatje toevoegen aan je event? Kies dan voor onze zelfspelende piano's. Selecteer de muziek uit de playlist die je graag wil horen, en de piano doet de rest. Succes gegarandeerd!

Voor meer informatie over ons verhuursysteem voor concerten en evenementen, kun je contact opnemen met Marie Slabbinck via 051 49 18 14 of marie.slabbinck@maene.be

Download hier onze complete catalogus