Piano Kopen Den Haag

Voor wie een piano wil kopen in de regio van Den Haag is Piano's Maene de uitgesproken partner. Piano's Maene heeft een winkel in Delft met een groot piano-aanbod. De showroom van Piano's Maene in Delft ligt in het centrum, er is een parkeergarage vlakbij. Maar ook de winkels in Utrecht, Amsterdam en Alkmaar én de webshop kunnen van dienst zijn om ons aanbod te vergelijken.

Piano's Maene levert piano's en vleugels in  Conservatorium Den Haag

Piano's Maene, bekende pianoleverancier in de regio Den Haag

Piano's Maene is sinds vele jaren actief in de regio van Den Haag. We zijn vaste leverancier voor piano's, vleugels en service in het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. 

We leverden er heel wat piano's en vleugels van de merken Yamaha en Steinway, en staan in voor onderhoud en stemmen. Bovendien beschikt het Conservatorium van Den Haag ook over verschillende pianofortes die door Piano's Maene werden gebouwd. 

Heel wat particuliere klanten kochten hun instrument in één van de Piano's Maene showrooms en doen een beroep op ons voor hun onderhoud en revisies. 

Kom naar de Piano's Maene Showroom in Delft

Onze showroom in Delft ligt op slechts 12 kilometer van Den Haag. Breng ons een vrijblijvend bezoek. Routebeschrijving en openingsuren vind je op onze winkelpagina Delft

♭♩