En stock
Livraison dans les 2 à 3 jours
Nous avons cet article en stock, il peut donc être livré rapidement. Les pianos acoustiques sont toujours accordés et polis avant la livraison. Les pianos numériques sont envoyés le jour ouvrable suivant.

Ce produit est en stock

Vous pouvez essayer ce modèle dans les magasins suivants:

Disponible à Alkmaar
Pas disponible
Disponible à Anvers
Pas disponible
Disponible à Bruxelles
Pas disponible
Disponible à Gand
Pas disponible
Disponible à Limbourg
Pas disponible
Disponible à Ruiselede
Pas disponible

À partir de 3 079,00 €

Inclus dans le PACK:

  • Banc de piano Maene Noir Skai (valeur €100)
  • Roland RH-5 casque (valeur €29)
  1. Acoustic Bonus
  2. Digital Academy
  3. Livraison gratuite
  4. 10 ans Garantie

Une question ou un conseil ?

Nous sommes là pour vous aider ! Posez votre question à Fem ou à l'un de nos autres consultants.

De high-end huiskamerpiano met zes-luidsprekersysteem, vleugelklank en ruimtelijke effecten

Voor spelers die de Roland LX700 serie overwegen, en op zoek zijn naar de juiste balans tussen functies en prijs, loont het de moeite om de Roland LX706 van naderbij te bekijken. De Roland LX706 is ontworpen voor veeleisende pianisten. Hij bevindt zich in het midden van de LX700-serie. De Roland LX706 biedt de klassieke prestaties van een akoestische vleugel in een huisvriendelijk formaat. Net als bij het Roland LX708 topmodel, beschikt hij over een keur aan authentieke pianoklanken en een dynamisch Hybrid Grand-klavier dat je creativiteit stimuleert. Maar met een compactere behuizing, een gesloten deksel en een systeem met zes luidsprekers, combineert de Roland LX706 al die professionele prestaties aan een budgetvriendelijke prijs.

Compacte behuizing die uitnodigt tot spelen

Met zijn geringere kasthoogte en gesloten deksel, is dit slanke model ideaal voor pianisten die de ruimte voor de hogere Roland LX708 niet hebben - of kunnen missen. De strakke lijnen en glanzende afwerking springen direct in het oog, terwijl bij nadere inspectie de kenmerkende bouwkenmerken worden onthuld die de LX-serie zo aantrekkelijk maken. Traditioneel en tijdloos - maar met een twist - is de Roland LX706 een instrument dat je leefruimte aanvult zonder die te domineren. Verkrijgbaar in gepolijst ebbenhout, donker palissander en Charcoal Black.

Ondersteunt je techniek met Hybrid Grand-klavier & Progressieve Demper Action-pedalen

Het Hybrid Grand-klavier van de Roland LX708 heeft langere toetsen in vergelijking met de meeste digitale piano's. Omdat de toetsen langer zijn, zit het draaipunt van elke toets ook verder naar achteren. Zo hoef je niet harder te drukken wanneer je de toets hoger aanraakt. De witte toetsen combineren slanke houten zijkanten met een duurzaam binnenframe, voor een onderhoudsvrije betrouwbaarheid. En als je speelt, voel je de ideale balans tussen druk, momentum en terugloop, samen met een soepele verticale beweging. Terwijl de toevoeging van pedalen, die een verscheidenheid aan geavanceerde technieken mogelijk maken, een authentieke en opwindende piano-ervaring garandeert.

Driewegsysteem met zes luidsprekers voor kamervullend geluid

Met een meer gestroomlijnde kijk op het Acoustic Projection System dan de Roland LX708, is de Roland LX706 nog steeds krachtig en flexibel genoeg voor elk muzikaal scenario: met een drievoudige, zes-luidsprekers lay-out. De zes luidsprekers zijn verdeeld in drie paren, waarbij elk paar is geoptimaliseerd voor een superieure geluidsweergave over het hele dynamische bereik van de piano - zelfs tot en met het geluid van de hamers die de snaren raken, en de resonantie van de kast wanneer het geluid door de body van de piano weergalmt. Of je nu speelt of streamt: je hoort je muziek steeds met een kristalheldere kwaliteit.

Geavanceerde technologie bij het volledige assortiment

Elk model in de Roland LX700-serie biedt een andere combinatie van behuizing, klavier, pedalen en het aantal ingebouwde luidsprekers. Maar ongeacht welk Roland LX700-model je ook kiest, veel van de belangrijkste functies zijn standaard in het hele assortiment. Roland's PureAcoustic Piano Modelling- en Pure Acoustic Ambience-technologie is beschikbaar op alle drie de instrumenten, samen met de Europese en Amerikaanse pianomodellen en de extra sounds, waaronder elektrische piano's, orgels en orkestklanken. Je hebt ook toegang tot handige functies zoals Bluetooth-audio, Twin Piano-modus, een metronoom, en de optie om een hoofdtelefoon te gebruiken om privé te spelen. Samen met het unieke C-vormige diafragma op het voorpaneel, dat een natuurlijke geluidsprojectie mogelijk maakt.

Product videos

Une question ? Rendez-nous visite ou contactez-nous !

Vous avez des doutes sur le piano qu'il vous faut ? Ou vous voulez simplement tout savoir sur les pianos ? Nos consultants se feront un plaisir de vous aider !

  • Visitez l'un de nos magazins
  • Utilisez notre webchat dans le coin inférieur droit
  • Contactez-nous par téléphone, notre chat ou par mail
Image

♭♩