UITVERKOCHT - Annique Goettler soleert in Chopin en Beethoven

Of het nu gaat om nationale of internationale pianoconcoursen - Annique Göttler heeft al talloze prijzen en onderscheidingen in de klassieke muziek gewonnen. Concerten hebben haar door heel Europa gebracht om te schitteren op de vleugel als solo- en concertpianiste.

Onlangs is Annique, thuis in Stuttgart, afgestudeerd voor haar "Konzertexamen" aan de State University of Music and Performing Arts na het behalen van haar bachelor- en masteropleidingen. In dit postdoctorale programma bereidt ze zich voor op haar carrière als soliste op podia over de hele wereld.

Haar grootste passie voor haar concertrepertoire is Frédéric Chopin. Dit gaat ze ook ten gehore brengen in 2 concerten bij Piano’s Maene in vestiging Alkmaar en Ruiselede. Tezamen met de “Waldsteinsonate” van Beethoven zal ze de befaamde etudes op. 10 en op. 25 van Chopin uitvoeren. Haar social media presence groeit constant en ze heeft een gezamenlijk bereik van meer dan 300.000 volgers op youtube en Instagram. Hier brengt ze leuk en boeiende videos over de uitvoeringspraktijk van het pianospelen. Sinds begin 2021 is ze ook Ambassador voor Boston Piano, ontworpen door Steinway & Sons.

Dit keer speelt ze een sensationeel programma met de Waldstein Sonate van Beethoven en de complete Etudes Op.10 van Frédéric Chopin.

8/04/23
Piano's Maene Alkmaar
        

♭♩