Essex Piano's en Vleugels Kopen - Betaalbare Steinway & Sons Kwaliteit

Wanneer je een Essex piano of vleugel koopt haal je de expertise en kwaliteit van Steinway & Sons in huis aan een voordelige prijs. Essex piano's zijn volledig ontworpen door Steinway & Sons. Het zijn ideale instrumenten voor beginnende pianisten, maar ze worden evengoed gekocht door gevorderden en muziekscholen. 

Essex Piano of Vleugel Kopen - Steinway Kwaliteit aan een Goedkopere Prijs

Waarom Kiezen voor een Essex Piano of Vleugel

Steinway & Sons is een naam die synoniem staat voor uitmuntendheid in de wereld van muziekinstrumenten. Zo heeft Steinway meer dan 120 patenten in pianobouw ontwikkeld. Bij de bouw van een Essex piano's en vleugels past Steinway dan ook zoveel mogelijk van deze bijzondere patenten toe. Zo heeft een Essex piano bijvoorbeeld dezelfde rugconstructie als een Steinway & Sons buffetpiano. Ook de stembalk en vele andere belangrijke technische onderdelen worden volledig volgens Steinway specificaties gebouwd. Elke Essex piano en vleugel is bijgevolg doordrenkt met de erfenis van Steinway & Sons. 

Investeer in je Muzikale Toekomst

Het kopen van een Essex piano of vleugel gaat verder dan alleen een instrument. Het is een investering in een piano die generaties lang meegaat. Met Steinway's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid kunt je er zeker van zijn dat je Essex instrument de tand des tijds zal doorstaan en je passie voor muziek zal voeden.

Steinway Promise

Bij de aankoop in een Essex Piano of Vleugel krijg je er een Steinway Promise bij. Met deze belofte heb je de garantie dat we je investering volledig terugbetalen bij upgrade naar een nieuwe Steinway & Sons piano. Deze garantie is maar liefst 10 jaar geldig!

Waarom een Essex Vleugel of Piano bij Piano's Maene Kopen?

Piano's Maene is de officiële verdeler voor Steinway, Boston en Essex in Nederland. Zo heb je de beste garanties dat je van bestelling tot levering en onderhoud de kwaliteit geniet die je van Steinway en Essex mag verwachten. Naast een uitgebreid aanbod Boston Piano's en Vleugels die opgesteld staan in onze showrooms, hebben we vaak ook mooie occasions. Deze zijn volledig gereviseerd met originele onderdelen. Bij al onze nieuwe en tweedehandse piano's krijg je bovendien een uitgebreid gratis servicepakket. Kom deze bijzondere instrumenten vrijblijvend bij ons testen

♭♩