Yamaha Digitale Piano's Clavinova CSP

De Yamaha Clavinova-serie heeft altijd al de norm gesteld voor digitale piano's, en met de introductie van de nieuwe Clavinova CSP-reeks bereikt deze serie nieuwe hoogten. Met een perfecte balans tussen geavanceerde technologie, verbluffende klankkwaliteit en een elegant design, tilt de CSP-serie het spelen van digitale piano's naar een geheel nieuw niveau. Door het gebruik van een externe tablet voor de bediening, krijg je de hoogste prijs-kwaliteitsverhouding van alle Clavinova piano's.

Voordelen van de Yamaha Clavinova CSP Serie

1. Revolutionaire Smart Pianist App

De Yamaha Clavinova CSP-serie wordt geleverd met de innovatieve Smart Pianist app. Deze app verandert uw smartphone of tablet in een intuïtieve bedieningsinterface voor uw digitale piano. Pas eenvoudig instellingen aan, blader door nummers en bladmuziek, en geniet van een ongeëvenaarde speelervaring.

2. Realistische Toetsaanslag en Respons

Dankzij de Natural Wood X-klavieractie biedt de CSP-serie een ongelooflijk realistische toetsaanslag die vergelijkbaar is met een akoestische piano. De toetsen reageren nauwkeurig op de kracht en snelheid van elke aanslag, waardoor u expressiever kunt spelen.

3. Uitmuntende Geluidskwaliteit

Met behulp van Yamaha's unieke Virtual Resonance Modeling (VRM) technologie reproduceert de CSP-serie het complexe geluid van een akoestische piano tot in het kleinste detail. Elke noot weerspiegelt de subtiele resonanties die kenmerkend zijn voor een authentieke pianoklank.

4. Variatie in Klank en Stijl

De Clavinova CSP-serie biedt een uitgebreide bibliotheek met hoogwaardige klanken en stijlen. Van klassiek tot modern, van solo piano tot ensemble, u heeft de vrijheid om te spelen en te creëren in elke gewenste stijl.

5. Geïntegreerde Luidsprekersysteem

De CSP-serie is uitgerust met een krachtig luidsprekersysteem dat het geluid helder en vol tot leven brengt. Dit maakt externe luidsprekers overbodig en zorgt voor een meeslepende luisterervaring.

Positionering binnen de Yamaha Clavinova Piano familie

CLP Serie:

Terwijl de Clavinova CLP-serie bekend staat om zijn compromisloze klank en traditionele uitstraling, biedt de CSP-serie een frisse kijk op digitale piano's met zijn slimme functies en app-connectiviteit. De CSP-serie is ideaal voor muzikanten die zowel geavanceerde technologie als een authentieke pianobeleving zoeken.

CVP Serie:

Waar de Clavinova CVP-serie nog meer uitblinkt in uitgebreide functies en mogelijkheden, en al voorzien is van een grote kleuren touchscreen, vormt de CSP-serie een meer gestroomlijnde optie die bij gebruik van een externe tablet of smartphone toch een breed scala aan klanken en stijlen biedt. De nadruk op app-bediening en moderne functionaliteit maakt de CSP-serie bijzonder aantrekkelijk voor pianisten die interactie met digitale media waarderen, maar (nog) niet de stap zetten naar een Clavinova CVP. De CSP-reeks is ook veel budgetvriendelijker, en ziet er - door het gebrek aan extra bedieningsknoppen en een grote touchscreen, ook veel meer als een piano uit. 

Een Yamaha Clavinova CSP kopen bij Piano's Maene

Piano's Maene is, als premium dealer voor Yamaha digitale piano's, de ideale partner voor de aankoop van een CSP-instrument. Alle modellen staan speelklaar opgesteld in onze showrooms, en door onze agentuur-relatie met Yamaha ook snel leverbaar. Neem zeker ene kijkje in onze webshop voor het volledige aanbod Yamaha Digital Piano's.

♭♩