Zelfspelende piano

Een "player"-systeem zorgt ervoor dat een akoestische piano uit zichzelf speelt, compleet met bewegende toetsen. Dit kan gezien worden als de moderne en geëvolueerde versie van de piano met rollen van begin 20ste eeuw. Het systeem laat optioneel ook toe het pianospel op te nemen, en achteraf weer te laten afspelen. De piano kan bovendien gesynchroniseerd worden met iPad, iPhone, Smartphone of laptop. Deze perfecte mix van traditie en innovatie zorgt voor een totale multimedia ervaring! 

Een piano die met dit systeem is uitgerust, kan ten volle worden benut: ze kan net als elke piano door de pianist worden bespeeld, maar als de pianist even weg of met verlof is, zorgt het pianomation-systeem voor live pianomuziek. In restaurants, hotelbars en -recepties maar ook bij u thuis zorgt de spelende piano altijd voor de juiste sfeer. Via uw iPad, iPhone, Smartphone of laptop kan u een complete muziekbibliotheek in alle genres raadplegen (klassiek, jazz, dinner music ...), ingespeeld door bekende pianisten. 

Bij Piano's Maene kan je terecht voor alle beschikbare player systemen op de markt. We bouwen zowel de systemen van QRS als Pianodisc in in de meeste akoestische buffet- en vleugelpiano's, maar hebben ook de Yamaha Disklavier (met als nieuwste generatie "Enspire") en als kers op de taart de Steinway Spirio.