Stembeurt voor je piano aanvragen

Nieuw ! Plan zelf je stembeurt online in : 

Klik hier om je stembeurt zelf  in te plannen ! 

Piano’s Maene zorgt ervoor dat je piano ook na levering in topconditie blijft. Wij hebben een sterk team van pianostemmers en onderhoudstechnici die over heel België actief zijn. Velen onder hen volgden een doorgedreven buitenlandse scholing bij o.a. het gerenommeerde Steinway & Sons in Hamburg. De belangrijkste concertzalen in België doen een beroep op onze technici voor het onderhouden en stemmen van hun instrumenten. Bozar in Brussel, Concertgebouw Brugge, Handelsbeurs Gent, De Vlaamse Opera Gent en Antwerpen, ... zijn slechts enkele van de vele referenties.

Stemmen is belangrijk voor de stabiliteit van het instrument. Het is absoluut noodzakelijk om je piano minimaal een keer per jaar te laten stemmen en onderhouden. Zo verleng je de levensduur van je instrument aanzienlijk en behoudt de piano zijn waarde veel langer. Wij raden zelfs aan om de piano tweemaal per jaar te stemmen indien je dagelijks of intensief speelt. Bij elke stembeurt zal onze stemmer de hele piano grondig stemmen en een technische controle van het instrument uitvoeren. Als blijkt dat er een herstelling of nazicht dient uitgevoerd te worden, doen wij hiervoor een vrijblijvend voorstel. Meer informatie over revisie en restauratie van piano's vind je hier.

Als een piano niet regelmatig gestemd wordt, zakt de toonhoogte van het instrument. Dit maakt het moeilijker om de piano terug op toon te brengen en bestaat de kans dat de snaren gaan breken.

Bovendien houden wij als extra service een steekkaart van jouw instrument bij en verwittigen wij je vrijblijvend als de piano opnieuw een stem- en onderhoudsbeurt nodig heeft.

Wij hebben een tiental stemmers die dagelijks de baan op gaan om de piano's van onze klanten te stemmen en na te kijken. Per jaar stemt ons team zo'n 8500 piano's.

Om een afspraak te maken om de piano te stemmen, kan je bellen naar:

02 533 30 60 voor de regio's Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg en Wallonië

051 49 18 13 voor de regio's West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Of je kan gewoon zelf online je afspraak inplannen, door hier te klikken

Uw contactgegevens