Evenementen

Flagey Piano Days 2021

27 februari 2021
Flagey

Voor het eerst vinden de Flagey Piano Days plaats in de vorm van een streaming editie. Vijf unieke pianisten worden in de kijker gezet: de jonge virtuozen David Kadouch, Alexandre Kantorow en artiest in residentie Denis Kozhukhin, samen met de eclecticus Anthony Romaniuk en jazzpianiste Eve Beuvens.

Geïnspireerd door de 200ste verjaardag van Gustave Flaubert, schrijver van de iconische roman Madame Bovary, staan de Flagey Piano Days dit jaar in het teken van ‘de droom’. Door hun muziekkeuze, eigen werken en improvisaties doen de artiesten elk op hun eigen manier ons even de bijzondere situatie vergeten waarin we ons op dit moment bevinden en ons mijmeren over de betere tijden die eraan komen.

Naast de concerten in hoge video- en audiokwaliteit, heb je toegang tot een discussieforum om te chatten met andere toeschouwers en bieden we je exclusieve content over elke artiest die die avond zal optreden. Je kan je favoriete momenten ook herbekijken, aangezien alle video's beschikbaar blijven na het festival, tot maandag 1 maart (middernacht).

Terug