Evenementen

CD-voorstelling "Fruhlingstraum" met Teun Michiels (tenor) en Peter Jeurissen (piano) op de Chris Maene Straight Strung Chamber Music Grand

Liedrecital

27 januari 2019
Piano's Maene Limburg

CD-voorstelling "Fruhlingstraum" met Teun Michiels (tenor) en Peter Jeurissen (piano) op de Chris Maene Straight Strung Chamber Music Grand

In oktober 2018 namen Teun Michiels (tenor) en Peter Jeurissen (piano) een bijzondere CD op voor het label Woodlake, in een co-productie met Piano's Maene. Liederen van Schubert, Schumann en Brahms, gecomponeerd aan en voor rechtsnarige vleugels, uitgevoerd met een revolutionaire nieuwe rechtsnarige vleugel, de Chris Maene Straight Strung Chamber Music Grand. 


Nadat Chris Maene geschiedenis schreef, door exclusief voor Daniel Barenboim een rechtsnarige vleugel te bouwen geïnspireerd op de rechtsnarige Bechstein van Listz, werd de Chris Maene Straight Strung Chamber Music Grand ontwikkeld. Deze nieuwe CD wordt dan ook een unieke time lapse van de grote kwaliteiten uit het verleden, naar die van vandaag.

Voor de uitvoerders is het thuis komen in een programma waarbij Frühlingstraum, een schitterend lied uit een al even fantastische liedcyclus Die Winterreise, het hart vormt van een programma dat doet hunkeren naar die eerste lentewandeling. Een programma op maat van zowel fijnproevers als avonturiers.

Tijdens deze wereldpremière maakt u niet alleen kennis met twee bijzondere artiesten en een buitengewone CD, maar ook met een sensationele nieuwe piano en een fonkelnieuw geluid. Ontdek deze nieuwe referentie, en bestel je tickets vandaag nog. De plaatsen zijn beperkt.

 

Programma: Selectie uit liederen van F. Schubert, R. Schumann en J. Brahms.

Tickets online bestellen

  • Datum: 27 januari 2019
  • Tijd: 11:00
  • Prijs: € 10
Terug