Evenementen

UITVERKOCHT Mis het niet ! Youtube fenomeen 'VK Goes Wild' brengt rock- en metal covers @ Piano's Maene !

1 september 2019
Piano's Maene Ruiselede

UITVERKOCHT Mis het niet ! Youtube fenomeen 'VK Goes Wild' brengt rock- en metal covers @ Piano's Maene !

Wij zijn zeer enthousiast om Vika Yermolyeva in Ruiselede te mogen ontvangen.
Het wordt een uniek optreden met Rock en Metal Covers op piano.

 Vika werd geboren op 2 november 1978 in Kiev, Oekraîne. Ze studeerde piano aan de Tchaikovsky Muziek Academie van Oekraïne in Kiev, vervolledigde haar studies in Duitsland, Italië en Nederland.  Sinds 2008 ligt haar focus op rock en metal covers.

 Haar covers werden al miljoenen keer bekeken op youtube  en ze heeft  meer dan 90000 volgers op Facebook, maar een live optreden geeft natuurlijk nog altijd iets extra’s aan de muziek die ze brengt. Vorig jaar bracht ze als eens een bezoek aan Piano’s Maene, toen speelde ze een paar nummers op verschillende piano’s. Deze keer speel ze een concert op een Chris Maene Straight Strung Grand.

 Op 1 september zal ze dan ook een brede waaier brengen van rock en metal nummers, zodat iedereen wel aan zijn trekken komt. Ze brengt de covers op een manier die alleen zij kan, vol emotie, energie met een enorme variatie aan techniek en expressie.  Een krantenartikel over een van haar optredens had ooit als titel  “ Van Hemel tot Hel ” .

Van Highway to hell van AC/DC tot Stairway to heaven van Led Zeppelin, Queen, Muse, David Bowie, System of a Down, Alice Cooper, The Cure, Nine Inch Nails, Metallica,  enz ….  Een gevarieerde en soms verrassende  keuze uit haar uitgebreid repertorium van ruim 250 arrangementen .

Terug