Winkelwagen

Kawai ES110W Digitale Piano Satin White

Kawai ES110W Digitale Piano Satin White

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 575
Catalogusprijs € 677
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

De Kawai ES110 is een het instapinstrument van de Portable modellen van Kawai. Ondanks dat het instrument slechts over 19 klanken beschikt, is de pianoklank van een meer dan degelijke kwaliteit. De ES110 heeft daarnaast ook uitstekende connectiemogelijkheden. Al deze eigenschappen zijn gebundeld in een instrument van slechts 12 kg, waardoor je het gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Indien je op zoek bent naar een mooiere klank en een betere aanslag, is het zeker de moeite om ook de Kawai ES8 onder de loep te nemen!

Gratis levering3 jaar garantieMaene Digital AcademyMaene Acoustic Bonus

Informatie en specificaties

Type:Digitale stagepiano
Hoogte:14,5 cm
Breedte:131,2 cm
Diepte:28,6 cm
Gewicht:12 kg
Afwerking:Wit Gesatineerd

Realistische aanslag

Het nieuwe Responsive Hammer Compact klavier in de ES110 werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie van het klavier zonder veren adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op natuurlijke wijze.

Met 88 toetsen met genuanceerde gewichten maakt het klavier van de ES110 een zeer authentiek speelgevoel mogelijk en is daarom ideaal voor beginners die op zoek naar een instapmodel zijn of ook als tweede voor de ervaren pianist die na zijn werk thuis of onderweg nog wat wil oefenen of musiceren.

Iedere noot met eigen karakter

Laat u inspireren door de pianoklank met 88 toetsen-sampling, de uitgebreidere resonantie-effecten en de door Kawai ontwikkelde Harmonic Imaging klanktechnologie, onafhankelijk van uw pianistische vaardigheden.

Galm, geluiden & resonanties

Dankzij de geïntegreerde galmeffecten is het mogelijk om verschillende akoestische omgevingen te simuleren. Bovendien laten zich ook intonatie, demperresonantie en andere akoestische eigenschappen instellen. Het resultaat is een levendige, imponerende en authentieke pianoklank.

Inspirerende mogelijkheden

Naast het authentieke speelgevoel en de hoogwaardige vleugelklanken biedt de ES110 u een groot aantal nuttige functies. De geïntegreerde Lesson functie, de instelbare metronoom en ook de Song recorder zijn handige uitrustingskenmerken voor de pianist die hogerop wil. Dankzij de extra klanken, de speelmodi Dual en Split en de 100 ritmes kan de speler zijn creativiteit de vrije loop laten.

Line Out aansluitingen

Met een gewicht van slechts 12 kg is de ES110 ideaal voor musici die op zoek zijn naar een draagbare digitale piano met een authentiek speelgevoel en een kwalitatief hoogwaardige klankopwekking. De Line Out aansluitingen maken een directe verbinding met een mengpaneel of een versterkerinstallatie mogelijk, terwijl men de ingebouwde luidsprekers als monitor kan gebruiken of desgewenst kan uitschakelen.

Bluetooth MIDI

Naast de MIDI IN/OUT aansluitingen is de ES110 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES110 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Optioneel: standaard & drievoudig pedaal

Met de passende standaard HML-1 en het drievoudige pedaal F-350 verandert u de ES110 in een compacte staande piano.