Winkelwagen

Arius YDPS34 SB

Arius YDPS34 SB

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 795
Catalogusprijs € 935
Levertermijn: 2 à 3 weken

Ons advies

Voor wie op zoek is naar een digitale piano in een compact meubel, is de YDP-S34 een goeie start.  Dit instapmodel van de Arius reeks combineert een goed basisklavier met een klankopname van de befaamde CFX vleugel. Meer mogelijkheden evenals een betere touché vind je op de grotere broer : de YDP-S54

Gratis levering3 jaar garantieMaene Acoustic Bonus

Informatie en specificaties

Type:Digitale buffetpiano
Hoogte:79,2 cm
Breedte:135,3 cm
Diepte:30,9 cm
Gewicht:37,8 kg
Afwerking:Zwart Gesatineerd

Nu moderne woningen steeds compacter worden, biedt de Arius YDP-S34 een creatieve en eigentijdse benadering van de digitale piano. Het stijlvolle en discrete ontwerp brengt elegantie in elke ruimte, terwijl het blijft zorgen voor een verbazingwekkende geluidskwaliteit.

Het leven kan druk zijn, maar we moeten allemaal de tijd nemen om de dingen te doen waar we van houden. Het genot van het spelen van muziek in uw leven brengen, moet eenvoudig zijn. Met de Arius YDP-S34 digitale piano kunt u rekenen op een kwalitatief hoogstaand instrument dat zich als stijlvol meubelstuk doet gelden.

Terwijl de YDP-S34 over een moderne, stijlvolle look beschikt, biedt het ook een traditionele akoestische pianospeelbeleving. Yamaha heeft meer dan een eeuw ervaring opgebouwd in het vervaardigen van akoestische piano's en heeft deze ervaring aangeboord bij het ontwerpen van digitale piano's. Vanaf het moment dat u de klep opent, gaat zitten en begint te spelen, wordt u ondergedompeld in de klank van de vlaggenschipconcertvleugel van Yamaha, de CFX. De 88 Graded Hammer Standard-toetsen repliceren de aanslag van een vleugel en geven u een authentieke akoestische pianobeleving.