Winkelwagen

Yamaha B2 PE Silver Piano Zwart Hoogglans 'Silver Edition'

Yamaha B2 PE Silver Piano Zwart Hoogglans 'Silver Edition'

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 5.399
Catalogusprijs € 6.382
Levertermijn: Op aanvraag

Huurkopen:
€ 127,64 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Ons advies

De B2 buffetpiano is het tussenmodel van de Yamaha B-reeks. Yamaha stelt hier duidelijk het doel om een piano te bouwen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Door de zwaardere constructie en de grotere afmetingen bezit de Yamaha B2 meer diepte en volume. Een mooi traditioneel kastontwerp met wieltjes dat past in elke zitkamer.

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Buffetpiano
Hoogte:113 cm
Breedte:149 cm
Diepte:53 cm
Gewicht:194 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans "Silver Edition"

Naast de 113 cm hoge en stevige ombouw is de B2 voorzien van een zangbodem uit massieve spar voor een heerlijk warme, diepe en krachtige klank. Zijn design lijkt haast een understatement te zijn, maar past net daarom perfect bij uw interieur. Voor veeleisende pianisten, die het budget in de gaten moeten houden, bestaat er gewoon geen betere oplossing.

De piano's uit de B Series zijn ontworpen om Yamaha-kwaliteit te bieden voor een zo betaalbaar mogelijke prijs. We maken gebruik van alles wat we in de afgelopen 100 jaar over het produceren van piano's hebben geleerd. Het resultaat hiervan is een betrouwbaar instrument dat ideaal is voor de beginnende pianist. De piano's uit de B Series hebben een compact, robuust ontwerp waarbij geen concessies zijn gedaan met betrekking tot de materialen of het vakmanschap. Ze beschikken over het vermaarde pure, heldere geluid en het eenvoudig te bespelen, snel reagerende klavier van Yamaha dat een inspiratiebron vormt voor pianisten van alle niveaus.