Winkelwagen

Yamaha B3 PWH Piano Wit Hoogglans

Yamaha B3 PWH Piano Wit Hoogglans

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 6.449
Catalogusprijs € 7.623
Levertermijn: Op aanvraag

Huurkopen:
€ 152,46 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Ons advies

De Yamaha B3 is het topmodel van de Yamaha B-reeks. Door de nog grotere afmetingen en zwaardere constructie scoort deze piano opvallend beter dan de twee lagere modellen. Algemeen beschouwd kunnen we de B-reeks van Yamaha aanprijzen als hun meest betaalbare piano’s - speciaal ontworpen voor de beginnende pianist. 

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Buffetpiano
Hoogte:121 cm
Breedte:152 cm
Diepte:61 cm
Gewicht:237 kg
Afwerking:Wit Hoogglans

Met zijn hoogte van 121 cm is de Yamaha B3 niet alleen de grootste, maar ook de klankmatig meest complete piano van de B-serie. Dit is voor een belangrijk deel te danken aan de vijf steunbalken aan de achterkant, die de zangbodem van geselecteerde massieve spar muzikaal ondersteunen. Wanneer de klankkwaliteit voor u net zo belangrijk is als het waardebehoud, vormt de B3 de in alle opzichten slimste keuze.

De piano's uit de B Series zijn ontworpen om Yamaha-kwaliteit te bieden voor een zo betaalbaar mogelijke prijs. We maken gebruik van alles wat we in de afgelopen 100 jaar over het produceren van piano's hebben geleerd. Het resultaat hiervan is een betrouwbaar instrument dat ideaal is voor de beginnende pianist. De piano's uit de B Series hebben een compact, robuust ontwerp waarbij geen concessies zijn gedaan met betrekking tot de materialen of het vakmanschap. Ze beschikken over het vermaarde pure, heldere geluid en het eenvoudig te bespelen, snel reagerende klavier van Yamaha dat een inspiratiebron vormt voor pianisten van alle niveaus.