Winkelwagen

Clavinova CVP709GP PE

Clavinova CVP709GP PE

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 10.694
Catalogusprijs € 12.581
Levertermijn: 2 à 3 weken

Gratis levering5 jaar garantieMaene Digital AcademyMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale vleugelpiano
Hoogte:91,3 cm
Breedte:143,5 cm
Diepte:115 cm
Gewicht:110 kg
Afwerking:Zwart Hooglans

Ervaar een pure digitale piano met het hart van een echte vleugel. Je voelt het verschil vanaf de allereerste noten die je speelt. De Clavinova, met een realistische aanslag en response, gekoppeld aan de onmiskenbare klank van de beste concertvleugels die ooit zijn gemaakt, levert expressieve mogelijkheden en een dynamisch bereik dat de nieuwe norm stelt voor digitale piano's van nu.

De verbeterde Piano Room bevat nu de vleugels van wereldklasse, de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial, plus legendarische elektrische piano's. In de Session-modus, kun je drie virtuele muzikanten in de kamer uitnodigen om met je te 'jammen' terwijl je oefent en speelt met een van de 40 verschillende muziekstijlen. Deze sessiemuzikanten volgen automatisch je harmonieën en je volume-expressie door gebruik te maken van de nieuwe Dynamics Control-functie. Je kunt selectief elk ervan afzonderlijk activeren en deactiveren afhankelijk van jouw muzikale behoeften op het moment.

Super Articulation- en Super Articulation 2-voices (SA en SA2) zijn zowel uiterst geavanceerd als eenvoudig te gebruiken, waardoor je klinkt als een professional. Hiermee hoor je de meest realistische reproducties van legato en staccato speeltechnieken die zo essentieel zijn bij het bespelen van strijk- en blaasinstrumenten. Door simpelweg je aanslag en speeltechniek te variëren of de pedalen te gebruiken, zullen SA- en SA2-voices aanzienlijke authenticiteit aan je geluid toevoegen.

Een van de bepalende kenmerken van een CVP Clavinova is de veelheid van verschillende stijlen die in realtime kunnen worden bestuurd door het spelen van akkoorden op het klavier. Begeleidingsstijlen introduceren ensembles van virtuele muzikanten aan je spel in een groot aantal verschillende muziekgenres. Van kleine jazzensembles tot volledige orkesten, jij bepaalt welke akkoorden of harmonieën ze spelen door wat je speelt, en je bestuurt de dynamiek van het ensemble. De stijlen, ontwikkeld door professionele sessiemuzikanten van over de hele wereld, voegen authentieke begeleiding van studiokwaliteit toe aan je pianospel, zelfs wanneer je alleen speelt. Je kunt stijlen toevoegen om je intro's, endings en fill-ins te verfraaien en zelfs songs in realtime te arrangeren.

CVP Clavinova's zijn zeer geduldig: als je niet de juiste noten speelt, wachten ze tot je dat wel doet! Dit is mogelijk dankzij de unieke Guide-functie van de CVP. Het is de makkelijkste manier om een song te spelen: de Follow Lights-bibliotheek leert je om populaire melodieën te spelen op een manier die alleen mogelijk is op een CVP Clavinova. Volg gewoon de lichtjes noot voor noot, en volledig gearrangeerde orkestraties en arpeggio's verfraaien je spel. Hier speel je niet mee met een opname, maar de opname speelt letterlijk met jou mee.

Je kunt een microfoon aansluiten om van zingen te genieten bij je toetsenspel. Alle ingangsaansluitingen zijn handig geplaatst aan de voorkant van het instrument, onder het klavier, zodat je er snel en makkelijk bij kunt. U kunt ook een draagbare muziekspeler, zoals een mp3-speler of smartphone aansluiten om van muziek te genieten via het high-definition luidsprekersysteem van de Clavinova.