Winkelwagen

P125WH

P125WH

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 569
Catalogusprijs € 669
Levertermijn: 2 à 3 weken

Ons advies

De Yamaha P125 is de middenklasser van de gemakkelijk te transporteren P-reeks van Yamaha. Het is een prima instrument om mee te beginnen. Voor iemand die op zoek is naar een betere touché, kan best ook eens uitkijken naar de P255.

Gratis levering3 jaar garantieMaene Acoustic Bonus

Informatie en specificaties

Type:Digitale stagepiano
Hoogte:16,3 cm
Breedte:132,6 cm
Diepte:29,5 cm
Gewicht:11,8 kg
Afwerking:Wit Gesatineerd

De Yamaha P-125 is een compacte digitale piano die ongelofelijke pianoprestaties combineert met een gebruiksvriendelijk minimalistisch ontwerp.

Dit instrument is gemakkelijk draagbaar en uiterst toegankelijk en u kunt hiermee het plezier van op uw eigen manier pianospelen beleven.

Voortbouwend op het grote succes van zijn voorganger, wordt de P-125 geleverd met nog meer functies om u te helpen met uw muziek mee te groeien. Hij produceert het dynamische, hoogwaardige geluid en de natuurlijke pianoaanspreekbaarheid die u mag verwachten van Yamaha-piano's met behoud van een strakke en slanke basis.

Het bescheiden ontwerp van de P-125 is gecreëerd met toegankelijkheid voor de gebruiker in gedachten. Met het doel om zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk mogelijk te zijn, is elk element van de P-125 ontworpen om de speler te helpen zich op het spel te concentreren. De minimale lichtreflectie van het doorlopende oppervlak en het ingetogen luidsprekerontwerp zorgen samen voor een mooie en elegante afwerking.