Winkelwagen

Yamaha U3 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Yamaha U3 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 14.819
Catalogusprijs € 17.516
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

Dit is het hoogste model uit de Yamaha U-reeks. Door de heldere en strakke toon is de U-reeks bij amateurs, maar ook in de jazz wereld, een geliefkoosd instrument. Deze piano wordt ook geprezen omwille van haar nagenoeg feilloze mechaniek en technische prestaties. Een piano met een sterke uitstraling. Een mooi meubel met soft-fall systeem en brede pupiterstaander.

Het SH2 silent systeem heeft als voordeel dat je stil kan oefenen, niemand stoort en dezelfde touché blijft behouden van de gewone piano.

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Stil-akoestische piano
Hoogte:131 cm
Breedte:153 cm
Diepte:65 cm
Gewicht:250 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De Yamaha U3 SH2 is een akoestische buffetpiano, uitgerust met een stilakoestisch systeem; meerbepaald het SH2 silent systeem van Yamaha.

De piano's uit de U Series worden wereldwijd beschouwd als een toonaangevend lesinstrument.

Piano's uit de U Series zijn uitermate geschikt om thuis of in een onderwijsinstelling piano te leren spelen. Het grote klankbord van deze piano's zorgt voor een rijk en vol geluid met een gelijkmatige klankkleur in het hele bereik van het klavier. Dankzij de speciaal ontworpen hamers beschikt elk model over een uitzonderlijke klankproductie en een lange levensduur, wat ze ideaal maakt voor intensief gebruik.

Met een hoogte van 131 cm, beschikt de U3 over een grotere grotere zangbodem en akoestische klankkast die voor meer kracht en een betere klankprojectie zorgt. De legendarische actiemechaniek van Yamaha zorgt voor een naadloze controle over klankkleur en expressie.

Geavanceerd schaalontwerp

Door verfijningen in alle elementen die bijdragen aan de geluidsproductie, heeft de U Series vandaag een veel rijkere, meer resonante klank met een zeer uitgebalanceerd timbre over het gehele klavier.

Zangbodem en frame

Speciale ribconstructies dragen bij aan de sterkte van de zangbodem, terwijl de steunbalken op hun beurt een belangrijke invloed hebben op de rigiditeit, de resonantie en de structurele stabiliteit.

Herontworpen hamers

De hamers van U Series bestaan uit materiaal specifiek geselecteerd voor elk model om een optimale klankproductie, respons en duurzaamheid op lange termijn te voorzien.

Soft-Close klavierklep

Een dempermechanisme, dat voordien enkel in vleugelpiano's werd gebruikt, voorkomt dat de klavierklep abrupt zou dichtvallen op het klavieren, om kleine blessures of schade te voorkomen.

SH2 Silent System

Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.