Winkelwagen

Yamaha Arius YDP-164 WH Digitale Piano Satin White

Yamaha Arius YDP-164 WH Digitale Piano Satin White

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 990
Catalogusprijs € 1.165
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

De Yamaha Arius YDP-164 is het betere instrument in de Arius klasse, met een drie-sensoren klavier en een 2x20W versterker, en dit alles in een relatief compacte en eenvoudige behuizing.  Kortom: veel waar voor jouw geld. 

Gratis levering3 jaar garantieMaene Acoustic Bonus

Informatie en specificaties

Type:Digitale buffetpiano
Hoogte:84,9 cm
Breedte:135,7 cm
Diepte:42,2 cm
Gewicht:42 kg
Afwerking:Wit Gesatineerd

Compact formaat – Groots geluid

Muziek maken is emotie, of u speelt voor puur plezier of streeft naar perfectie. Deze Arius digitale piano is een vakkundig vervaardigd instrument dat mogelijk is gemaakt door het resultaat van meer dan een eeuw geavanceerde Yamaha-technologieën en -expertise. De Yamaha Arius YDP-164 is perfect voor hobbyisten en studenten, en niet alleen uw vertrouwde muziekpartner, maar is ook een elegante toevoeging aan uw interieur.

Een authentieke, expressieve pianobeleving

De Yamaha Arius YDP-164 biedt ervaring die op die van een vleugel lijkt, met het geluid van Yamaha's vlaggenschip, de CFX-concertvleugel en een expressief GH3-klavier (Graded Hammer 3).

Voor de Yamaha Arius YDP-164 is de Yamaha CFX-concertvleugel (275 cm) opnieuw gesampled. De CFX biedt een sprankelend hoog, gecombineerd met een krachtig laag. Een geluid dat tot in elke hoek van de concertzaal reikt. De CFX werd bespeeld door de winnaar van het prestigieuze Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours in 2010 en wordt sindsdien erkend als een van de beste concertvleugels van deze tijd.

Met een vleugelmechaniek met 88 toetsen van synthetisch ivoor en ebbenhout, reproduceert het GH3-klavier (Graded Hammer 3) de speelbeleving van een akoestische vleugel, van de zwaardere aanslag in de baskant tot de lichtere aanslag in de hogere octaven. De GH3 beschikt over een configuratie met drie sensoren die het gedrag van het klavier nauwkeurig waarneemt en interpreteert om een respons en gevoel als van een vleugel te realiseren, waardoor een snelle repetitie van de noten en authentieke expressieve beheersing mogelijk is.

De Yamaha Arius YDP-164 behoudt een rijk en gebalanceerd geluid op elk volumeniveau dat u kiest om op te spelen. Intelligent Acoustic Control (IAC) past de balans tussen laag en hoog automatisch aan, zodat de pianisten zelfs bij een lager volume van een vol geluid kunnen genieten.

Met Stereophonic Optimizer kunnen spelers genieten van het natuurlijke, ruimtelijke geluid dat wordt ervaren wanneer ze achter een akoestische piano zitten, zelfs wanneer ze een hoofdtelefoon dragen. Bij deze functie wordt de klank van de piano waargenomen alsof ze afkomstig zijn uit de kast van een echt akoestisch instrument en niet vanuit de hoofdtelefoon. Dit biedt een meer natuurlijke beleving voor u als speler.

De Yamaha Arius YDP-164 is compatibel met Smart Pianist V2.0

Hebt u ooit geprobeerd om erachter te komen welke akkoorden er in uw lievelingssongs worden gespeeld? De Smart Pianist-app voor iPhone/iPod touch/iPad helpt u songs te oefenen en uit te voeren door de audiosong te analyseren die op uw iOS-apparaat is opgeslagen en vervolgens de akkoordsymbolen voor u weer te geven. En dankzij Smart Pianist kunt u de vele functies in de piano met uw iOS-apparaat bedienen, voor nog eenvoudigere bediening.