Winkelwagen

Yamaha Avant Grand NU1X PWH Digitale Piano Polished White

Yamaha Avant Grand NU1X PWH Digitale Piano Polished White

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 4.879
Catalogusprijs € 5.740
Levertermijn: Op aanvraag

Huurkopen:
€ 114,80 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Ons advies

De piano's uit de Avant Grand serie van Yamaha worden ook wel "hybride" piano's genoemd. "Hybride" betekent hier dat ze eigenschappen van zowel digitale als akoestische piano's hebben. De serie bestaat uit de modellen NU1X, N1X, N2 en N3X. Dit laatste model heeft het meubel van een vleugelpiano. De drie eerste hebben een meubel van een rechte piano. Eén van de voornaamste eigenschappen is dat deze in wezen digitale piano's zijn uitgerust met een écht klaviermechaniek, een mechaniek dus zoals je dit in de akoestische piano's van Yamaha terugvindt.

Gratis levering5 jaar garantieMaene Digital AcademyMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale buffetpiano
Hoogte:102,4 cm
Breedte:150,1 cm
Diepte:46,3 cm
Gewicht:111 Kg
Afwerking:Wit Hoogglans

Traditioneel pianobouwmeesterschap ontmoet innovatieve klankmagie - een strakke en compacte AvantGrand die het conventionele overstijgt en de grenzen tussen akoestisch en digitaal laat verdwijnen.

Het magnifieke natuurlijke gevoel van een echt pianomechaniek

De Yamaha Avant Grand NU1X vertegenwoordigt de volgende evolutie in hybride pianotechnologie die het Yamaha-erfgoed van ongeëvenaarde pianovakmanschap combineert met progressieve digitale innovatie. Met de toepassing van een mechaniek van een echte akoestische piano die de pianist en de piano intuïtief met elkaar verbindt, biedt de NU1X een aangename dynamische beleving. Het resultaat is een instrument dat niet alleen een eerbetoon brengt aan zijn akoestische tegenhanger, maar alle verwachtingen overtreft.

Samples van legendarische piano's

Een Avant Grand bespelen betekent toegang krijgen tot het feitelijke geluidsprofiel van twee legendarische concertvleugels: de Yamaha CFX en de Bösendorfer Imperial. Of u nu de voorkeur geeft aan het gedurfde, uitgebreide palet van de CFX, of de warme, rijke Weense klankkleuren van de Imperial, het wisselen tussen de twee is eenvoudig.

De authentieke beleving van een vleugelpedaal

De Yamaha Avant Grand NU1X is uitgerust met een demperpedaal dat de subtiele veranderingen in weerstand die u ervaart bij het gebruik van een vleugelpedaal, reproduceert. Bovendien kunt u met het demperpedaal van de Yamaha Avant Grand NU1X dezelfde halfpedaaltechnieken gebruiken als bij een vleugel, waardoor u gedetailleerde controle hebt over sustain en nagalm.

Een volledig omhullende hoofdtelefoonbeleving

De hoofdtelefoonaansluiting was niet alleen een extra formaliteit voor de Yamaha Avant Grand NU1X. Dankzij onze geavanceerde bi-aurale samplingtechnologie is het geluid dat u via uw hoofdtelefoon hoort, opmerkelijk levensecht. Deze technologie maakt gebruik van pianosamples die zijn opgenomen met speciale microfoons om de positie-informatie en andere nuances die door het menselijk oor onderscheiden worden, te registreren. Het resulterende geluid is zo natuurgetrouw, zo meeslepend, dat u zelfs al snel vergeet dat u een hoofdtelefoon op hebt. (Alleen bij de CFX Grand-voice)

Een elegante aanvulling die elke kamer siert

De elegante eenvoud van de Yamaha Avant Grand NU1X past moeiteloos in elke omgeving en voegt een sfeer van gedistingeerdheid toe zonder imponerend te zijn. De NU1X, die de superieure klank en bespeelbaarheid van de Avant Grand-serie piano's erft, biedt de warmte en natuurlijke uitstraling van een akoestisch instrument in een stijlvolle, compacte vorm.

Intelligente UX en integratie

Achter zijn eenvoudige bedieningspaneel biedt de Yamaha Avant Grand NU1X een overvloed aan connectiviteitsopties voor maximale functionaliteit en integratie met externe apparaten. Hij kan rechtstreeks worden verbonden met computers en mobiele apparaten via USB, geluids- en opnamesystemen via audiokabels, fungeren als een bluetoothontvanger en integreren met iOS-apps via wifi.

Andere kenmerken van firmware V2.0

Nu compatibel met USB-audio/-MIDI. Sluit gewoon een enkele USB-kabel aan voor audio/MIDI-terugspelen met een pc of iOS-apparaat.

Zo kunt u bijvoorbeeld als audio of MIDI opnemen met producten uit de Steinberg Cubase-serie, zonder dat u afzonderlijk een audio-/MIDI-interface hoeft aan te schaffen.

De software uit de Cubase-serie wordt niet meegeleverd met deze firmware en moet apart worden aangeschaft.