Winkelwagen

Yamaha GC1 SH2 PE Silent Vleugelpiano Zwart Hoogglans 

Yamaha GC1 SH2 PE Silent Vleugelpiano Zwart Hoogglans 

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 25.225
Catalogusprijs € 29.817
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

UITVERKOCHT

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Stil-akoestische piano
Hoogte:101 cm
Breedte:149 cm
Lengte:161 cm
Gewicht:285 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De Yamaha GC1SH2 is een akoestische vleugelpiano, uitgerust met een stilakoestisch systeem; meerbepaald het SH2 silent systeem van Yamaha.

De GC1 heeft met een lengte van 161 cm meteen een vollere en expressievere toon dan de GB1.
Deze vleugel gaat daardoor onmiddellijk een stap verder op het vlak van klankkwaliteit. Toch blijft dit instrument in het gamma bestaan als een ‘baby grand’. Een kleinere vleugelpiano met een mooi meubel en tevens sterke technische en muzikale prestaties. Kortom, een degelijke vleugel waar zowel afmetingen als klankproductie mooi kaderen met het betaalbare prijskaartje.

SH2 Silent System

Het Yamaha SH Silent System is het eerste en enige systeem in de branche dat is uitgerust met het ongelooflijke geluid dat is gesampled van de nieuwe Yamaha CFX-concertvleugel.
Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten. 

Geniet van het verbluffende geluid van Yamaha’s CFX grote concertvleugels. 265 mb Wave memory sampling voor het spelen van de meest subtiele dynamische nuances. 4 types piano-effecten. 
256 noten polyfonie. 19 verschillende klanken zoals piano, elektrische piano, orgel & klavecimbel. Ingebouwde metronoomfunctie en een handig bedieningspaneel. 53 geïnstalleerde demo-songs. 
Hoogkwalitatief geluid bij gebruik van de hoofdtelefoonaansluitingen.  Verstuur opnames via Usb en maak verbinding met computers of instrumenten uitgerust met MIDI.