Winkelwagen

Yamaha P116 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Yamaha P116 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 9.883
Catalogusprijs € 11.682
Levertermijn: Op aanvraag

Huurkopen:
€ 233,64 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Ons advies

Het SH2 silent systeem heeft als voordeel dat je stil kan oefenen, niemand stoort en dezelfde touché blijft behouden van de gewone piano.

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Stil-akoestische piano
Hoogte:116 cm
Breedte:153 cm
Diepte:57 cm
Gewicht:220 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De Yamaha P116 SH2 is een akoestische buffetpiano, uitgerust met een stilakoestisch systeem; meerbepaald het SH2 silent systeem van Yamaha.

De piano's uit de P Series zijn modellen uit het middensegment met een hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Ondanks hun betaalbare prijs, zijn deze piano's gebouwd met de zorg en het oog voor detail waar Yamaha om bekend staat. Ze hebben een buitengewone klankprojectie en beschikken over het gevoelige, snel reagerende Yamaha-klavier en -actiemechanisme. Yamaha gebruikt een hoogwaardig klankbord van Europees sparrenhout met hetzelfde hoge kwaliteitsniveau dat ook voor vleugels geldt. Dit zorgt voor een sterke en gelijkmatige klank binnen het hele bereik van het klavier. Door de prachtige Europese vormgeving en het hoogwaardige vakmanschap zijn de piano's uit de P Series een genot om te zien, te horen, te bespelen en te bezitten.

SH2 Silent System

Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.