Winkelwagen

Yamaha U3 PWH Piano Wit Hoogglans

Yamaha U3 PWH Piano Wit Hoogglans

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 13.298
Catalogusprijs € 14.776
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

De Yamaha U-reeks is ongetwijfeld de populairste en bekendste reeks uit het volledige gamma van Yamaha. Dit is het hoogste model uit deze reeks. Door de heldere en strakke toon is de U-reeks bij amateurs, maar ook in de jazzwereld, een geliefkoosd instrument. Deze piano wordt ook geprezen omwille van haar nagenoeg feilloze mechaniek en technische prestaties. Een piano met een sterke uitstraling. Een mooi meubel met soft-fall systeem en brede pupiterstaander.

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbankSteinway Promise

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Buffetpiano
Hoogte:131 cm
Breedte:155 cm
Diepte:65 cm
Gewicht:235 kg
Afwerking:Wit Hoogglans

De piano's uit de U Series worden wereldwijd beschouwd als een toonaangevend lesinstrument.

Piano's uit de U Series zijn uitermate geschikt om thuis of in een onderwijsinstelling piano te leren spelen. Het grote klankbord van deze piano's zorgt voor een rijk en vol geluid met een gelijkmatige klankkleur in het hele bereik van het klavier. Dankzij de speciaal ontworpen hamers beschikt elk model over een uitzonderlijke klankproductie en een lange levensduur, wat ze ideaal maakt voor intensief gebruik.

Met een hoogte van 131 cm, beschikt de U3 over een grotere grotere zangbodem en akoestische klankkast die voor meer kracht en een betere klankprojectie zorgt. De legendarische actiemechaniek van Yamaha zorgt voor een naadloze controle over klankkleur en expressie.

Geavanceerd schaalontwerp

Door verfijningen in alle elementen die bijdragen aan de geluidsproductie, heeft de U Series vandaag een veel rijkere, meer resonante klank met een zeer uitgebalanceerd timbre over het gehele klavier.

Zangbodem en frame

Speciale ribconstructies dragen bij aan de sterkte van de zangbodem, terwijl de steunbalken op hun beurt een belangrijke invloed hebben op de rigiditeit, de resonantie en de structurele stabiliteit.

Herontworpen hamers

De hamers van U Series bestaan uit materiaal specifiek geselecteerd voor elk model om een optimale klankproductie, respons en duurzaamheid op lange termijn te voorzien.

Soft-Close klavierklep

Een dempermechanisme, dat voordien enkel in vleugelpiano's werd gebruikt, voorkomt dat de klavierklep abrupt zou dichtvallen op het klavieren, om kleine blessures of schade te voorkomen.