Winkelwagen

Yamaha YUS5 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Yamaha YUS5 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 17.837
Catalogusprijs € 21.084
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

Het SH2 silent systeem heeft als voordeel dat je stil kan oefenen, niemand stoort en dezelfde touché blijft behouden van de gewone piano.

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Stil-akoestische piano
Hoogte:131 cm
Breedte:152 cm
Diepte:65 cm
Gewicht:257 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De Yamaha YUS5 SH2 is een akoestische buffetpiano, uitgerust met een stilakoestisch systeem; meerbepaald het SH2 silent systeem van Yamaha.

Minutieus geconstrueerd, met gebruik van uitstekende materialen, heeft de YUS5 een geraffineerde look en een elegant design. De piano koppelt expressieve controle, verfijnde klank en een zeer natuurlijk touché, met Yamaha’s eigen Ivorite keyboard, aan elkaar. Het topmodel uit deze YUS-reeks zal ook de meest doorgewinterde pianisten kunnen bekoren. 

SH2 Silent System

Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.