Winkelwagen

Yamaha YUS1 SH2 PE Piano Zwart Hoogglans

Yamaha YUS1 SH2 PE Piano Zwart Hoogglans

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 14.551
Catalogusprijs € 17.200
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

Het SH2 silent systeem heeft als voordeel dat je stil kan oefenen, niemand stoort en dezelfde touché blijft behouden van de gewone piano.

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Stil-akoestische piano
Hoogte:121 cm
Breedte:152 cm
Diepte:61 cm
Gewicht:233 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

Le Yamaha YUS1 SH2 est un piano droit acoustique équipé d’un système d’acoustique silencieuse, plus exactement le Silent System SH2 de Yamaha.

De Yamaha YUS1 SH2 is een akoestische buffetpiano, uitgerust met een stilakoestisch systeem; meerbepaald het SH2 silent systeem van Yamaha.

De Yamaha YUS1 heeft, met een hoogte van 121 cm, alles in huis om elke pianoliefhebber te inspireren. Tijdens het productieproces komt er bij deze reeks ook een deel handwerk aan te pas. Dit kwalitatieve snaren zorgen voor een betere toonvorming en balans in het volume en de klank. 

SH2 Silent System

Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.