Een piano huren

Je wil graag piano spelen, maar twijfelt om meteen een instrument aan te kopen? Dan is de huurformule wellicht iets voor jou! Je kan bovendien je piano meteen online bestellen. 

Piano’s Maene biedt je de mogelijkheid om een instrument te huren. Wanneer je na het huren van een piano besluit om een instrument aan te kopen, brengen wij tot twaalf maanden betaald huurgeld in mindering op de catalogusprijs van je nieuw aangekochte piano (akoestisch of digitaal, nieuw of tweedehands, catalogusprijs min. € 3500,-) . Daarenboven kun je op de meeste modellen nog genieten van een supplementaire reductie.

Je kan, afhankelijk van jouw wensen, kiezen voor een een digitale ("elektrische") piano, een akoestische piano, of een stil-akoestische piano (deze laatste is een akoestische piano die bijkomend is voorzien van een digitaal systeem dat spelen met hoofdtelefoon mogelijk maakt).

Een kwalitatieve digitale piano kost €35* of € 45 per maand, een kwalitatieve akoestische piano kost € 55 per maand.
Een stilakoestische piano kan gehuurd worden voor € 75 per maand.
*De digitale piano's van € 35 per maand zijn iets eenvoudigere modellen

Onze troeven nog eens op een rij:

  • Zeer recente instrumenten
  • Enkel kwaliteitsmerken
  • Grote voorraad, snel leverbaar
  • Gratis levering gelijkvloers
  • Na 6 maand opzegbaar
  • Bij een aankoop nadien, huurrecuperatie én korting 
  • Wie bestelt tussen 1 mei en 1 augustus 2018 huurt gratis tot september ! 

Optioneel kan je ook een bijpassende zitbank huren. Dit kost slecht 5 € extra per maand, en is ook te recuperen bij aankoop van een instrument nadien.

Bij de aanvang van de huur betaal je een waarborg (twee maand huur), en de eerste maand huur. Vanaf de tweede maand betaal je via domiciliëring.

Wil je hierover nog meer weten ? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms. Onze pianoconsultants lichten je graag alles in detail toe. Weet je genoeg en kun je niet wachten om je huurpiano in huis te hebben ? Bestel dan online en kies hieronder het instrument van je voorkeur :

Welke piano wil je huren?


Digitale huurpiano à 35 €/maand
Digitale huurpiano à 35 €/maand
Meer info
Digitale huurpiano à 45 €/maand
Digitale huurpiano à 45 €/maand
Meer info
Akoestische huurpiano à 55 €/maand
Akoestische huurpiano à 55 €/maand
Meer info
Stil-akoestische piano à 75 €/maand
Stil-akoestische piano à 75 €/maand
Meer info