MAENE - YPMA piano's

Piano's Maene, voortaan ook in Nederland!

Met trots en enthousiasme melden we dat Piano’s Maene en het Nederlandse Ypma Piano’s de krachten bundelen en als één bedrijf verder gaan.

Ypma Piano’s heeft een rijke pianogeschiedenis en bestaat 150 jaar. Het is met 25 werknemers het grootste en meest professionele pianobedrijf van Nederland en heeft zijn hoofdzetel in Alkmaar. Ypma piano's beschikt bovendien over een topteam met de beste expert-pianotechnici van Nederland en is vaste pianoleverancier in de grootste concerthuizen, zoals het Concertgebouw in Amsterdam. Meer info hier.

Piano’s Maene en Ypma Piano’s staan samen voor 230 jaar ervaring en delen dezelfde waarden: passiekwaliteitintegriteittraditieinnovatie en klantgerichtheid. Beide ondernemingen zijn hofleverancier en al meerdere decennia Steinway dealer. Het Nederlandse dochterbedrijf zal voortaan verder groeien onder de naam MAENE-YPMA piano’s.

Met deze krachtenbundeling wordt Piano's Maene niet alleen officieel invoerder voor Steinway & Sons in België en Nederland, maar groeit ook het aantal medewerkers tot meer dan 85 ervaren en deskundige pianotechnici, pianoconsultants, instrumentenbouwers, restaurateurs, etc. 

Het geheel is meer dan de som van de delen. De acquisitie opent dan ook enorme mogelijkheden tot synergie en is de ideale manier om alle pianisten in België én Nederland te voorzien van de best mogelijke instrumenten en service.

Met dit heuglijke nieuws starten we graag samen met jullie dit nieuwe jaar en wensen we jullie, in België en Nederland, het allerbeste toe voor 2019.

Maak er een gezond, gelukkig, succesvol en – vooral – muzikaal jaar van! 

Het Piano’s Maene Team.

MAENE - YPMA piano's
Robijnstraat 5
1812 RB Alkmaar

www.maene-ypma.nl