SEPTEMBERPROMOTIES & OPENDEUR

Met de start van het nieuwe schooljaar op zoek naar een piano?

De hele maand september zijn we geopend van dinsdag tot en met zondag, telkens doorlopend van 10 tot 18 uur. Ontdek hier onze SEPTEMBERPROMOTIES

Uiterst scherpe prijzen op geselecteerde instrumenten
We selecteerden enkele topinstrumenten uit ons volledig merkenaanbod en bieden deze aan tegen uitzonderlijke condities. Ontdek ons volledige aanbod en de promoties via deze link. 

Digitale piano’s met gratis promo-pack
Gratis zitbank en hoofdtelefoon t.w.v. €153,- bij een selectie van digitale instrumenten van Roland, Yamaha en Kawai. Ons aanbod digitale piano's en de promoties zijn terug te vinden via deze link

Ruime voorraad huurpiano's
Start je met piano spelen en wil je nu nog niet investeren in een instrument? Huur een instrument en recupereer later je huurgeld met behoud van aankoopkorting. Huren kan al vanaf €35 per maand. Moet het snel gaan? Een overeenkomst kan volledig online worden afgesloten. Klik hier voor meer info.

Gratis iPad bij aankoop van een Yamaha U1 Silent
Er zijn heel wat akoestische piano's die dezelfde mogelijkheden bieden als digitale piano's (bv. gebruik van een hoofdtelefoon). Maar ook de verbinding met een iPad is mogelijk! Hierdoor kun je apps om piano te leren spelen - zoals Flowkey - rechtstreeks koppelen aan je akoestische piano. Bij aankoop van een Yamaha U1-SH2 silent-piano of hoger Yamaha model met digitale mogelijkheden (Silent, Transacoustic of Enspire), krijg je er gratis een iPad bij! 

Win een city-trip naar Alkmaar (NL)
Koop of huur je in september 2019 een piano bij Piano’s Maene, dan maak je kans op een leuk weekend naar Alkmaar. Alkmaar is niet alleen de toeristische pittoreske stad van de kaas, maar ook de plaats waar de nieuwste vestiging van Piano’s Maene zich bevindt! We trekken de winnaar op 1 oktober 2019! Inbegrepen: overnachting met ontbijt voor 2 personen, verplaatsingsvergoeding, toeristische rondvaart, kort geleid bezoek aan Maene-Ypma Piano’s! 

Gratis leerboek Jef Neve “Start to Play”
Bij aankoop van om het even welke akoestische piano of vleugelpiano (nieuw of tweedehands), krijg je gratis het leerboek “Start to Play” van Jef Neve. Een leuke toevoeging aan je pianostudie !