EINDEJAARS STOCKVERKOOP

Een nieuwe piano onder de kerstboom?

De hele maand december kun je profiteren van 5% extra reductie op alle nieuwe én tweedehandse akoestische piano's in voorraad

Aanvullend hebben we een selectie akoestische en digitale piano's met reducties tot 30%. De kortingen lopen op tot €10.000 en meer

Klik hier om de geselecteerde instrumenten met extra korting te raadplegen (stocklijst).

Als je weet dat we meer dan 1000 piano's op voorraad hebben, zijn we er van overtuigd dat jouw droominstrument voor het grijpen ligt! De actie loopt t.e.m. 31 december en zolang voorradig dus snel zijn is de boodschap. 

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info. 

FLOWKEY

Win een citytrip Berlijn!

Bij aankoop van een digitale piano uit de Yamaha Clavinova reeks, krijg je een abonnement om Flowkey twee maanden gratis te gebruiken. Flowkey is een app waarmee je toegang hebt tot een enorme bibliotheek met partituren. Klassiek, Jazz, pop, ... alles is aanwezig. Bovendien kun je met Flowkey ook leren piano spelen. Bij iedere partituur zit een video en door je iPad te linken aan de piano kan Flowkey volgen wat je speelt. Deze video geeft in het kort weer hoe het in zijn werk gaat. 

In december is er echter meer! Koop je in december een digitale piano uit de Yamaha Clavinova reeks, dan maak je kans om als winnaar uit de bus te komen. Ben je de winnaar, dan trakteren Piano's Maene en Yamaha jou op een bezoek aan het hoofdkwartier van Flowkey in Berlijn. Verplaatsing en overnachting inbegrepen. De winnaar wordt in januari bekendgemaakt.