Huur een piano voor je evenement

Piano's Maene beschikt over een zeer uitgebreid gamma aan piano's en vleugels die je kunt huren voor één of meerdere dagen.

Voor elke gelegenheid

Je kan onze (vleugel)piano's huren voor alle soorten evenementen. Concerten, opnames, huwelijken, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden, ... je ziet ze overal!  
Door onze ervaring met de grootste concerthuizen van België, de grootste pianisten van de wereld en door onze gespecialiseerde pianotechnici, kunnen we de allerbeste service aanbieden voor elk topconcert.  

In ons aanbod

Piano's Maene heeft een vaste vloot van akoestische en digitale piano's en historische instrumenten: klavecimbels, pianoforte's en historische romantische vleugelpiano's.

Als exclusief invoerder van Steinway & Sons voor België verlenen wij een uitzonderlijke service voor de verhuur van recente Steinway vleugelpiano's. Wij hebben verschillende Steinway concertvleugels, modellen B-211 en D-274, ter beschikking. Pianisten kunnen dan ook vooraf hun voorkeursinstrument komen selecteren. De Steinway concertvleugels uit onze verhuurvloot zijn maximaal 4 jaar oud en worden regelmatig onderhouden en nagezien in ons atelier.

Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel

Uiteraard hebben we ook onze eigen ontwikkelde Chris Maene Rechtsnarige vleugel in verhuur voor evenementen en CD-opnames. Er is keuze uit twee concertvleugels. Meer info over het instrument vind je op de Chris Maene website. 

Steel de show

Wil je een extraatje toevoegen aan je event? Kies dan voor onze zelfspelende piano's. Selecteer de muziek uit de playlist die je graag wil horen, en de piano doet de rest. Succes gegarandeerd!

Informatie

Voor meer informatie over ons verhuursysteem voor concerten en evenementen, kun je contact opnemen met Nele Desmet via 051 49 18 14 of  nele.desmet@maene.be 

Klik hier om onze catalogus te bekijken.