1 à 2 weken
Dit artikel is beschikbaar binnen 1 à 2 weken. Zodra beschikbaar in het magazijn, wordt de piano direct geleverd.

Dit product is leverbaar binnen 2 à 3 weken

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Vanaf € 1.899,00

Geniet van extra voordeel op de bijhorende accessoires!

Inbegrepen in de BUNDEL:

  • Maene Pianobank Zwart Gesatineerd Skai
  • Hp One hoofdtelefoon

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

Grand Feel III Compact klavier met houten toetsen

Het model CA-49 is voorzien van het nieuwe Grand Feel III Compact klavier met houten toetsen en heeft hierdoor een zeer realistisch speelgevoel. Alle 88 toetsen zijn vervaardigd uit massief hout, en de witte toetsen zijn voorzien van een Ivory Touch oppervlak, die het pianospel ondersteunen en de transpiratie van de vingers absorberen. Het klavier beschikt over hamers met een gradueel gewicht, tegengewicht in de bassen en escapement (let-off) mechanisme. Bovendien zorgt de 3-sensor-technologie voor een optimale repetitie en spelcontrole.

Grand Feel pedaalsysteem

De CA-49 is met het Grand Feel pedaalsysteem uitgerust. Bij dit door Kawai ontwikkelde systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, soft en sostenuto) overeen met het speelgevoel van de pedalen van een echte vleugelpiano. Bovendien werd ook met de correcte plaatsing van de pedalen rekening gehouden.

Shigeru Kawai samples & Progressive Harmonic Imaging technologie (PHI)

De CA-49 bevat prachtige samples van de wereldberoemde Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel, die in vele concertzalen overal ter wereld wordt bespeeld en vaak door professionele pianisten wordt geselecteerd. Met behulp van de Progressive Harmonic Imaging geluidstechnologie van Kawai worden de klanken van alle 88 toetsen zeer getrouw en nauwgezet worden gereproduceerd. Door elke toets afzonderlijk op deze manier op te nemen, wordt het karakter van de akoestische vleugelpiano bijzonder goed bewaard.

Premium ONKYO speakersysteem

Door het gebruik van de ONKYO Premium Audio Technologie is het geluidsysteem van de CA-49 nog helderder en krachtiger dan bij zijn voorganger. Signaalwegen zonder vervorming met maximale dynamiek bieden een hoge resolutie en een zuivere klank. Het speakersysteem van de CA-49 levert een totale versterking van 40W, verspreid over 4 speakers, waarbij de lage frequenties via de onderste speakers worden weergegeven en de midden- en hogere frequenties via de speakers vooraan. Het resultaat is een volle, en rijke klank die goed aansluit bij de klank van een vleugelpiano.

Dankzij de Spatial Headphone Sound (SHS) technologie is de geluidsweergave via de hoofdtelefoon realistischer en ruimtelijker.

OLED display met eenvoudige bediening

Door het zeer gebruiksvriendelijke OLED display is de bediening sterk vereenvoudigd. Alle functies kunnen via het met nieuwe vormgeving uitgeruste OLED display bediend worden, waardoor een bediening via het klavier niet nodig is.

Bluetooth MIDI

De CA-49 beschikt over geïntegreerde Bluetooth MIDI connectiviteit die het instrument in staat stellen draadloos te communiceren met ondersteunde smart devices. Door het instrument te koppelen aan een smartphone, tablet of laptop, kan je dus gebruik maken van een brede waaier aan interactieve app . Je kan ook verbinding maken met de PianoRemote app van Kawai, die je in staat stelt om instellingen of klanken van het instrument aan te passen via een gebruiksvriendelijke interface. De CA-49 is daarnaast ook compatibel met de PiaBookPlayer app, waarbij je partituren van heel wat klassieke uitvoeringen kan bekijken en beluisteren via de speakers van het instrument.

Product videos

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingsuren:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten
Image

♭♩