Uitverkocht
Dit artikel is einde reeks en uitverkocht.

Dit product is uitverkocht

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Vanaf € 1.549,00
Deze piano is verkocht

Bestel nu en ontvang een gratis verstelbare pianobank! (zolang de voorraad strekt)

Net zoals het kleine broertje de Kawai CN-29, beschikt de Kawai CN-39 over een klavier  met een aangename, lichte aanslag en een heel realistische respons dankzij de Responsive Hammer III technologie. De samples van de Shigeru Kawai concertvleugel in combinatie met 4 luidsprekers produceren een volle, warme klank. De Kawai CN-39 beschikt over een totaal van 360 instrumentale klanken, en staat dus garant voor heel wat muzikaal amusement.

Algemene informatie

Hoogte
105 cm
Breedte
144.5 cm
Diepte
43.5 cm
Gewicht
54 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Responsive Hammer III
Houten klavier
Nee
Toetsenbeleg
Kunststof
Let off
Ja
Speakers
20W x 2 (4 speakers)
Begeleidende ritmes
100
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
355
Polyfonie
256
Display
OLED
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
Aantal pedalen
3
  1. Acoustic Bonus
  2. Digital Academy
  3. Gratis levering
  4. 5 jaar Garantie

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

Met de Kawai CN-39 krijgt het tot nu toe bestaande model Kawai CN-37 een waardige opvolger. In samenwerking met de Premium Audio fabrikant ONKYO ontwikkeld, biedt de Kawai CN-39 de nieuwste audio- en luidsprekertechniek. De zeer goed leesbare nieuwe OLED display vereenvoudigt de bediening. Naast de tot dusver voorhanden zijnde Bluetooth MIDI Standard biedt de Kawai CN-39 nu ook Bluetooth Audio connectiviteit, zodat muziek eenvoudig van de smartphone of tablet kan worden afgespeeld. Bovendien bevinden zich in de grote klankbibliotheek naast een verbeterde Shigeru Kawai vleugelklank veel nieuwe klanken zoals de Shigeru Kawai SK5 vleugel, Electric Grand, nieuwe E-piano’s, een nieuw clavecimbel en nog veel meer.

Authentiek speelgevoel en excellente pianoklank zijn de hoofdbestanddelen van de excellente Kawai CN-39 digitale piano. Het RH3 klavier met Ivory Touch oppervlak, drukpuntsimulatie en zijn 3-voudige sensorsysteem alsmede de klankopwekking met maximaal 256 noten polyfonie en het luidsprekersysteem met midden en hoge tonen naar boven uitstralende luidsprekers, zijn slechts enkele van de vele vernieuwingen.

Met een traditioneel design en attractieve kleurvarianten zoals Premium rozenhout, Premium zwart gesatineerd en Premium wit gesatineerd, zet het nieuwe model Kawai CN-39 weer eens een nieuwe standaard m.b.t. prestatievermogen, kwaliteit en waarde in deze prijsklasse.

Geoefende spelers zullen zeker graag de Dual- of Split-modus gebruiken en het omvangrijke extra klankaanbod benutten. Opname- en weergavemogelijkheden van uw spel zijn dankzij de MIDI- en audio-aansluitingen op een computer of door de USB to Device aansluiting ook direct van het instrument op een USB-stick (bijv. in het formaat MP3 of WAV) mogelijk. Dankzij de Bluetooth MIDI functionaliteit kunnen MIDI gegevens nu ook zonder kabel worden overgedragen.

AUTHENTIEK SPEELGEVOEL

Het Responsive Hammer III(RHIII)-mechaniek van de Kawai Kawai CN-39 digitale piano beschikt over verschillende eigenschappen van een vleugelmechaniek die absoluut noodzakelijk zijn voor het omzetten van een realistisch verloop van de bewegingen. Niet op de laatste plaats dankzij de precieze 3-sensor-technologie mag de musicus een zeer natuurlijk speelgevoel verwachten. Het gewicht van de toetsen is gegradueerd teneinde de zwaardere hamers in de bas en de lichtere hamers in de discant van een mechanische piano waar te nemen, terwijl structurele versterkingen in het mechaniek een hogere stabiliteit bij fortissimo- en staccato-passages garanderen. Bovendien beschikt de Kawai Kawai CN-39 digitale piano over „Ivory Touch“ toetsenoppervlakken van Kawai. Deze ondersteunen het spel door transpiratie van de vingers te absorberen. Bovendien is het klavier van de Kawai Kawai CN-39 met een drukpunt simulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt.

INDRUKWEKKENDE KLANK

De prachtige klanken van de SK-EX en EX concertvleugels zijn het hart van het nieuwe model Kawai CN-39. Alle 88 toetsen van deze buitengewone instrumenten werden zorgvuldig opgenomen, precies geanalyseerd en worden bij het spelen op het instrument met een speciale procedure gereproduceerd.

De individuele opname van iedere toets op deze wijze en de weergave ervan garanderen een excellente geluidsweergave met het karakter van de opgenomen concertvleugels. Het spelen van deze klanken op het klavier van de Kawai CN-39 is een unieke belevenis. De geïntegreerde galm ondersteunt de fraaie toon zeer levendig en realistisch.

Met de omvangrijke mogelijkheden van de Virtual Techniciankunnen de klanken perfect worden aangepast. U kunt bijv. intonatie, snarenresonantie, demperresonantie, dempergeluid, hamergeluid en vele andere details afzonderlijk instellen.

Met vele nieuwe klanken zoals de Shigeru Kawai SK5 vleugel, Electric Grand, nieuwe E-piano’s, nieuw clavecimbel enz. heeft de Kawai CN-39 een overtuigende werking.

USB TO DEVICE FUNCTIONALITEIT MET MP3/WAV OPNAME EN WEERGAVE

U kunt bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteitmaakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs (die in het interne geheugen van de CN-39 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium of van het direct afspelen met het instrument van daarop opgeslagen MIDI-files zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingskunstenaars in het MP3- of WAV-Format is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld per e-mail aan uw vrienden sturen, de songs op een smartphone of een pc beluisteren of op uw pc op een cd branden.

Het model Kawai CN-39 is ook met een USB to host aansluiting uitgerust, die u de mogelijkheid geeft om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Bovendien beschikt de Kawai CN-39 digitale piano over een reeks standaard aansluitingen zoals bijv. MIDI aansluitingen en Line-Level uitgangen voor het aansluiten aan externe versterkers om grote ruimtes of kerken met geluid te vullen.

OVERIGE FACILITEITEN

De sterke Lesson functie in de Kawai CN-39 ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde keuze van voor de pianoles typische etudes van Beyer, Czerny en Burgmüller alsmede de bekende Alfred pianocursussen. Iedere titel kan met een variabel tempo en individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat hij samen met uw spel voor zelfcontrole wordt opgenomen. Ook een vierhandig modus, die het gelijktijdig spelen van leraar en leerling in hetzelfde octaaf mogelijk maakt, is voorhanden.

SHS KOPTELEFOONSYSTEEM

Spatial Headphone Sound (SHS) is een speciaal kenmerk van de faciliteiten van de nieuwe Kawai CN-39, dat de geluidsweergave van de akoestische pianoklank via koptelefoon meer ruimtelijke diepte verleent en bovendien de belevenis van het luisteren over een groter tijdsbestek verbetert.

BLUETOOTH MIDI

Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de Kawai CN-39 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw Kawai CN39 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Of benut toch eenvoudig de Bluetooth Audio interface. Verbind gewoon uw smartphone met de Kawai CN-39 en geniet van al uw muziek direct via het luidsprekersysteem van de Kawai CN-39. Dit is vooral aan te bevelen bij het Play-Along.

VERSTELBARE LESSENAAR

De hoek van de lessenaar kan – net als bij een concertvleugel – worden veranderd om deze aan de positie van de speler aan te passen. Desgewenst kan men de lessenaar van de CN serie ook helemaal horizontaal leggen.

GRAND FEEL PEDAALSYSTEEM

De Kawai CN-39 is met het Grand Feel pedaalsysteem uitgerust. Bij dit door Kawai ontwikkelde systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, soft en sostenuto) overeen met het speelgevoel van de pedalen van een Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Ook met de correcte plaatsing van de pedalen werd rekening gehouden.

Product videos

Alternatieve producten

Dit zijn alternatieve producten:

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Image

♭♩