2 à 3 weken
Dit artikel is beschikbaar binnen 2 à 3 weken. Zodra beschikbaar in het magazijn, wordt de piano direct geleverd.

Dit product is leverbaar binnen 2 à 3 weken

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Vanaf € 2.989,00

De Yamaha Clavinova CSP-150 is een erg leuk instrument voor wie op een intuïtieve manier piano wil leren spelen. Via de draadloze Bluetoothverbinding kan je gemakkelijk connectie maken met de SmartPianist applicatie en zo toegang krijgen tot een nog uitgebreider instrumentarium, vele stijlbegeleidingen en honderden nummers die je spelenderwijs snel onder de knie krijgt! De Yamaha Clavinova CSP-150 is uitgerust met de Stream lights technologie waarbij lampjes je aantonen welke noten je dient te spelen. Voor wie een klavier met houten toetsen wil, loont het zeker de moeite om ook Yamaha Clavinova CSP-170 te komen testen in onze showrooms.

Algemene informatie

Hoogte
104 cm
Breedte
141.2 cm
Diepte
46.5 cm
Gewicht
58 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Grade Hammer 3X (GH3X)
Houten klavier
Nee
Toetsenbeleg
Synthetic Ivory/Ebony
Let off
Ja
Speakers
30W x 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
470
General MIDI
Ja
Aantal klanken
721
Polyfonie
256
Display
Standaard
Bluetooth audio
Nee
Bluetooth MIDI
Nee
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
Aantal pedalen
3
  1. Acoustic Bonus
  2. Digital Academy
  3. Gratis levering
  4. 5 jaar Garantie

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

Mijn muziek - Mijn piano - Mijn manier

Speel de songs die u altijd al wilde spelen met de nieuwe line-up Yamaha Clavinova CSP's, met state-of-the-art technologieën en concepten, die uw dromen vervullen van optreden op een authentieke vleugel.

Geniet van de eenvoudige, intuïtieve bediening vanaf smartphone of tablet via de speciale app 'Smart Pianist'.

Pianospelen makkelijk gemaakt!

De Yamaha Clavinova CSP laat u zien hoe makkelijk het kan zijn om de piano te bespelen en te ervaren hoe u kunt genieten van muziek maken. De speciale Yamaha Clavinova Smart Pianist-app analyseert de muziek die u wilt spelen en creëert vervolgens de bladmuziek van een pianobegeleiding voor u. Het enige dat u hoeft te doen is de volglichten te volgen!

Als u klaar bent de uitdaging van een solo-optreden aan te gaan, biedt de Yamaha Clavinova CSP u ingebouwde songs voor direct plezier, of extra songs die u kunt aanschaffen via Yamaha MusicSoft (www.yamahamusicsoft.com). En zelfs als u net begint, kunt u op de volglichten vertrouwen om u de weg te wijzen.

De Yamaha Clavinova CSP's bieden u ongeëvenaarde mogelijkheden voor muzikale expressie, met een enorme verscheidenheid aan instrumentvoices die verdergaan dan hun eenvoudige, elegante behuizing. U kunt genieten van muzieksessies met rock- of jazzbands, en zelfs bossanova-orkesten, door gewoon stijlen toe te wijzen.

Wilt u ook zingen? De Yamaha Clavinova CSP is voorzien van een microfooningang, en zorgt zelfs voor harmonieën terwijl u zingt!

Met twee wereldberoemde concertvleugels beschikbaar via een druk op de knop, laat de Yamaha Clavinova CSP-serie u de perfecte pianoklank kiezen voor de muziek die u wilt spelen. De Yamaha Clavinova CSP-serie biedt veel meer dan alleen gesamplede geluiden, het reproduceert nauwgezet tot in detail de Yamaha CFX-concertvleugel en de legendarische B?sendorfer Imperial.

Yamaha’s geavanceerde bi-aurale samplingtechnologie is nu beschikbaar op de Yamaha Clavinova. De technologie maakt gebruik van samples van de CFX, Yamaha's vermaarde concertvleugel, opgenomen met speciale microfoons, die positioneringsinformatie en andere nuances bevatten die door het menselijk gehoor onderscheiden worden. Het resulterende geluid is zo natuurgetrouw, zo meeslepend, dat u zelfs al snel vergeet dat u een hoofdtelefoon op hebt.

Een van de bepalende kenmerken van een Yamaha Clavinova CSP is de veelheid van verschillende stijlen die in realtime kunnen worden bestuurd door het spelen van akkoorden op het klavier. Begeleidingsstijlen introduceren ensembles van virtuele muzikanten aan uw spel in een groot aantal verschillende muziekgenres. Van kleine jazzensembles tot volledige orkesten, u bepaalt welke akkoorden of harmonieën ze spelen door wat u speelt, en u bestuurt de dynamiek van het ensemble. De stijlen, ontwikkeld door professionele sessiemuzikanten van over de hele wereld, voegen authentieke begeleiding van studiokwaliteit toe aan uw spel, zelfs als u alleen speelt.

De aanslag van het Yamaha CSP-150-klavier wordt geroemd door pianisten vanwege een speelbeleving die u laat vergeten dat u op een digitale piano speelt en biedt een authentieke aanspreekbaarheid bij de kracht van uw aanslag en het natuurlijke terugvallen van de toets. Door gebruik te maken van hetzelfde hamersysteem en veerloze mechaniek als bij een vleugel, reproduceert het toetsmechaniek van de GH3X-klavieren nauwgezet de aanslag van een akoestische piano, met een zwaardere aanslag in het lage gedeelte tot een lichtere aanslag in de hogere octaven.

Product videos

Alternatieve producten

Dit zijn alternatieve producten:

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Image

♭♩