Kawai Piano

Piano's Maene was één van de eerste verdelers voor Kawai in Europa. Al sedert 1960 verdelen we Kawai Piano's in allerhande prijsklassen. Kawai piano's staan gekend om hun duurzaamheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Van beginnerspiano tot zeer kwalitatieve vleugels, Kawai heeft het allemaal. 

Kawai piano kopen

Geschiedenis van Kawai piano's

De rijke geschiedenis van Kawai begon in 1927, toen de visionaire Koichi Kawai zijn droom koesterde om de wereld van pianobouw te transformeren. Kiochi Kawai begon zijn loopbaan in de werkplaats van Yamaha, maar besloot toen hij 41 jaar oud was om zijn eigen weg te gaan. Zijn zoon Shigeru Kawai (de huidige topreeksen van Kawai zijn naar deze zoon genoemd) nam in 1955 het bedrijf over. Op vandaag staat met Hirotaka Kawai de derde generatie aan de leiding van het bedrijf. 

Kawaliteit Kawai Piano's

Kawai piano's staan gekend om hun duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met allerhande technologische innovaties zoals mechanieken met ABS-carbon onderdelen weten ze instrumenten te bouwen die met gemak de concurrentie kunnen aangaan met merken zoals Yamaha. Vaak hebben ze zelfs instrumenten die kwalitatief gelijkwaardig zijn maar scherper geprijsd zijn. Het is uiteraard best om de instrumenten gewoon zelf eens te komen testen.

Kawai Piano's Kopen bij Piano's Maene

Al sedert 1960 verdelen we Kawai piano's en de voorbije decennia waren we ieder jaar Kawai handelaar van het jaar. Met 4 winkels in Nederland, een uitgebreid eigen service team en persoonlijke begeleiding voor iedere bezoeker waardeert Kawai dat we bij iedere klant garant staan voor een uitstekende service van A tot Z. Kom vrijblijvend langs om de instrumenten te testen en laat je overtuigen door de kwaliteit en scherpe prijs van Kawai Piano's

Kawai Piano Modellen

Kawai heeft voor zijn piano's één reeks: de K-reeks. Het instapmodel is de K15 met een hoogte van 110cm. Vervolgens zijn er de modellen K200, K300, K500, K600 en K800 waarbij de hoogte en bouwkwaliteit telkens toeneemt. Hoe hoger de piano, hoe groter de zangbodem waardoor de klank rijker en voller is.

♭♩