Maak kans op een duo-ticket voor Jamie Cullum!

Koop je in de periode tussen 15 mei en 30 juni een Yamaha piano bij Piano's Maene? Piano's Maene is al jaren de vaste leverancier van Gent Jazz. Dankzij Yamaha en Piano's Maene maak je kans op een gratis duo-ticket voor het concert van Jamie Cullum, inclusief Meet & Greet met de artiest! 

Maak kans op duo-ticket voor Jamie Cullum

Maak kans op een duo ticket inclusief Meet & Greet!

Heeft Jamie Cullum nog een introductie nodig? Zo’n twintig jaar geleden kwam de Brit schijnbaar uit het niets maar veroverde hij meteen wereldwijd de harten van jazz- en popliefhebbers. Daar ligt meteen ook de grote kracht van Cullum; begin jaren 2000 wist hij moeiteloos fans van beide genres bij elkaar te brengen met zijn aanpak waarbij hij jazzstandards een popjasje aanmat terwijl hij hits van popartiesten een eigenwijze jazzvibe gaf.

Ben je fan van zijn muziek en droom je ervan om een onvergetelijk concert bij te wonen? Dit is je kans! Bij elke aankoop van een akoestische Yamaha tussen 15 mei en 30 juni maak je kans op een exclusief duo ticket voor een concert van de sterpianist. En dat is nog niet alles - na het concert krijg je ook de unieke gelegenheid om Jamie Cullum persoonlijk te ontmoeten tijdens een Meet & Greet!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Voor elke aankoopschijf van €1000,- ontvang je een lot. Dus hoe groter je investering in een nieuwe Yamaha piano of vleugel, hoe groter je kans om te winnen! Koop je bijvoorbeeld een piano van €5000,-, dan krijg je vijf loten, en bij een aankoop van €10.000,- tien loten, enzovoort.

Belangrijke Data:

  • Actieperiode: 15 mei tot en met 30 juni
  • Bekendmaking winnaars: 1 juli
  • Concert Jamie Cullum: 8 juli, Gent Jazz

Ontdek ons uitgebreide assortiment Yamaha piano's in één van onze vestigingen of webshop. Wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars die Jamie Cullum live ziet optreden én ontmoet!

Deelname

Deelname is eenvoudig. Elke aankoop van een nieuwe akoestische Yamaha piano van minimaal €1000,- tussen 15 mei en 30 juni maakt je automatisch deelnemer. De trekking vindt plaats op 1 juli en de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Veel succes!

♭♩