Occasion Steinway Sale

Een Steinway & Sons occasion vleugel of piano rechtstreeks van de officiële Steinway verdeler, aan extra gunstige voorwaarden!

Van een authentieke Steinway & Sons vleugel tot een nearly new Steinway piano uit 2016. Tijdens de laatste twee weken van mei (21/5 t.e.m. 1/06) verzamelen we alle occasion Steinway & Sons piano's en vleugels in onze hoofdzetel in Alkmaar. Een unieke kans om de verschillende instrumenten op één locatie te kunnen bespelen en vergelijken! Bovendien geniet je tijdens deze twee weken van extra scherpe condities. Het aanbod omvat tal van modellen in verschillende maten en uitvoeringen (vleugel en piano). Alle instrumenten kregen een grondige revisie: volgens de regels van de kunst, met originele Steinway onderdelen, uitgevoerd door gediplomeerde Steinway experts en aangeboden met 10 jaar garantie. Kortom, de kwaliteit die u van een officiële Steinway verdeler mag verwachten. Laat deze kans niet liggen. Nergens in Nederland zullen er meer originele tweedehands Steinways te vinden zijn!

Interesse? Wil je er als eerste bij zijn om de grootste keuze te hebben? Contacteer ons om de beschikbare instrumenten en condities te kennen en/of schrijf je in voor de kick-off dag op zaterdag 18/5. Dan heb je de eerste keuze. Kom je liever op afspraak, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vanaf 21/5 communiceren we de resterende instrumenten op onze website. 

♭♩