Steinway & Sons Tweedehands Stockverkoop 2024

Van een authentieke Steinway & Sons vleugel tot een "nearly new" Steinway piano. Tijdens de laatste twee weken van juni (18-29/6) verzamelen we alle tweedehandse Steinway & Sons piano's in onze hoofdvestiging in Ruiselede. Een unieke kans om de verschillende instrumenten op één locatie te kunnen bespelen en vergelijken! Haal jouw Steinway in huis, rechtstreeks van de officiële Steinway verdeler en aan extra gunstige voorwaarden. 

Steinway & Sons Tweedehands Stockverkoop

Een tweedehandse Steinway & Sons rechtstreeks van de officiële Steinway verdeler, aan extra gunstige voorwaarden!

Van een authentieke Steinway & Sons vleugel tot een nearly new Steinway piano. Tijdens de laatste twee weken van juni (18-29/6) verzamelen we alle tweedehandse Steinway & Sons piano's in onze hoofdvestiging in Ruiselede. Een unieke kans om de verschillende instrumenten op één locatie te kunnen bespelen en vergelijken! Bovendien geniet je tijdens deze twee weken van extra scherpe condities.

Het aanbod omvat tal van modellen in verschillende maten en uitvoeringen. Alle instrumenten kregen een grondige revisie: volgens de regels van de kunst, met originele Steinway onderdelen, uitgevoerd door gediplomeerde Steinway experts en aangeboden met 10 jaar garantie. Kortom, de kwaliteit die u van een officiële Steinway verdeler mag verwachten. Nergens in België zullen er meer originele tweedehands Steinways te vinden zijn!

Interesse? Wil je er als eerste bij zijn om de grootste keuze te hebben? Contacteer ons om de beschikbare instrumenten en condities te kennen en/of schrijf je in voor de kick-off dag op zaterdag 15/6. Dan heb je de eerste keuze. Kom je liever op afspraak, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vanaf 18/6 communiceren we de resterende instrumenten op onze website. 

♭♩