Yamaha Digitale Piano's Clavinova CVP

Clavinova Versatile Piano's : Hoogwaardige digitale piano's voor de creatieve muzikant

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige digitale piano die de perfecte balans biedt tussen traditioneel pianospel en creatief muziek maken, dan is de Yamaha Clavinova CVP-serie de ultieme keuze. Deze "Versatile" of "veelzijdige" digitale piano's bieden alles wat een goede digitale piano nodig heeft, aangevuld met creatieve mogelijkheden van keyboards en synthesizers. 

Yamaha Digitale Piano CVP kopen bij Piano's Maene

Yamaha Digitale Piano Clavinova CVP Serie: Creativiteit en Prestaties in Harmonie

De Yamaha Clavinova CVP-serie is ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een digitale piano met geavanceerde functionaliteit en uitgebreide mogelijkheden voor creativiteit. Deze serie is ideaal voor zowel pianospelers als muziekproducenten.

Enkele opvallende kenmerken van de CVP-serie zijn:

1. Uitgebreide Geluidsbibliotheek

De CVP-modellen zijn uitgerust met een breed scala aan hoogwaardige instrumentgeluiden, variërend van piano's en strijkinstrumenten tot blazers en synthesizers. In eenzelfde kwaliteit van nabootsing van het pianogeluid (sampling), worden ook tal van andere akoestische instrumenten nagebootst (gitaren, blazers, orgels, strijkers), en ook heel wat elektronische synthesizergeluiden. Deze hoogwaardige geluiden openen de deur naar veelzijdige muzikale arrangementen.

2. Hoogwaardige pianotoetsen met Hammer Action

De CVP-piano's zijn uitgerust met premium toetsenborden die het gevoel van de akoestische piano zo goed mogelijk nabootsen. Los van alle extra mogelijkheden, zijn Yamaha Clavinova CVP instrumenten dus top-piano's

3. Groot ingebouwd Touchscreen in kleur, voor eenvoudige bediening

Het kleurenaanraakscherm op de CVP-piano's maakt navigeren door functies en instellingen intuïtief en gemakkelijk. Dit is vooral handig bij het aanpassen van geluiden, het gebruik van ingebouwde begeleidingsstijlen, of het maken van meersporenopnames (multi track opnames)

4. Begeleidingsstijlen en Ritmes

Een opmerkelijke eigenschap van de CVP-serie vormen de ingebouwde begeleidingsstijlen en ritmes. Deze functies stellen spelers in staat om als een volledige band of compleet orkest te klinken, met begeleiding in verschillende muziekgenres. Yamaha is bekend voor de superieure kwaliteit van deze begeleidingsstyles, zoals deze ook in de Yamaha keyboards "Tyros" en "Genos" worden gebruikt

5. Multi Track meersporenopname

De Yamaha Clavinova CVP instrumenten beschikken over een hoogwaarde 16-sporen MIDI-recorder. Opnames tot 16 sporen kunnen in MIDI formaat worden gemaakt, en finaal als een audio-bestand worden opgenomen. 

Overtuigd? Een Yamaha Clavinova CVP kopen of huurkopen?

Bij Piano's Maene hebben we het volledige CVP-aanbod opgesteld staan in onze showrooms. Kijk zeker eens in onze webshop voor beschikbaarheid in de winkels. Onze pianospecialisten zijn ook in de CVP-modellen gespecialiseerd en kunnen jullie de perfecte demo geven. We omarmen deze modellen al sinds de jaren 1990. Meer nog, in onze gratis "Maene Digital Academy" leggen we de basisbegrippen stap voor stap uit, en geven we handige tips voor optimaal gebruik van je CVP-instrument.

♭♩