Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Deze piano is verkocht

De Yamaha U1 TA2 is een akoestische buffetpiano, uitgerust met de TransAcoustic™ 2 technologie van Yamaha.

Algemene informatie

Hoogte
121 cm
Breedte
153 cm
Diepte
61 cm
Gewicht
242 kg

Technische specificaties

Sostenuto pedaal
Nee
Sensoren aan hamers
Nee
Sensoren onder klavier
Nee
Bluetooth audio
Nee
Bluetooth MIDI
Nee
Line out
Nee
Line in
Nee
USB to host
Nee
USB to device
Nee
MIDI in/out
Nee

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

De TransAcoustic™ technologie

De nieuw ontwikkelde TransAcoustic™ technologie draagt digitale audiosignalen rechtstreeks over aan de zangbodem van de piano en vormt zo het gehele instrument om tot luidspreker. Bij een TransAcoustic™ piano ontstaat de klank die u hoort direct uit de trillingen van de zangbodem. De klankgenerator zendt een speciaal geoptimaliseerd signaal naar de transducers, die via een spoel zijn verbonden met de zangbodem. De beweging van de spoel laat de zangbodem trillen – de trillingen worden vervolgens doorgeleid via de brug en laten zo ook de snaren resoneren.  

Piano spelen op ieder volume

Er zijn momenten waarop de volle klank van een akoestische piano te krachtig is voor uw gezin en voor uw buren. Dan activeert u de TransAcoustic™ modus zodat de hamertjes de snaren niet langer raken. De contactloze sensoren onder de afzonderlijke toetsten registreren de precieze diepte, snelheid en timing van de aanslag en verzenden deze informatie vervolgens naar de klankgenerator. Stel het gewenste volume in en geniet van het digitale geluid van uw uitvoering die vanuit het gehele instrument klinkt. U heeft geen hoofdtelefoon of extra versterking nodig.  

De klank van twee wereldberoemde piano's

U kunt de TransAcoustic™ TA2 modellen met de klank van de unieke Yamaha CFX concertvleugel of de legendarische Bösendorfer Imperial bespelen. Alle 88 toetsen zijn afzonderlijk gesampled. Het vlaggenschipmodel van Yamaha, de CFX, valt op dankzij een grootte bandbreedte aan klankkleuren, van een knisperende discant tot een volle bas. De Bösendorfer Imperial concertvleugel is wereldberoemd vanwege zijn sonore, rijke, 'Weense klank’.  

Een breed akoestisch palet

TransAcoustic™ TA2 biedt in totaal 20 vooraf geïnstalleerde klankkleuren, waaronder elektrische piano's, klavecimbels, orgels, strijkorkest, koor en synth-pad. Zo vindt u altijd de perfecte klank voor het muziekgenre van uw voorkeur.

Akoestische en digitale klank combineren

Dankzij de unieke constructie kan met de TransAcoustic™ TA2 modellen de klankresonantie van een akoestische piano met andere instrumenten uit de klankgenerator worden gecombineerd. De opwindendste arrangementen ontstaan wanneer de akoestische en de digitale wereld elkaar treffen en er bijvoorbeeld een zacht strijkorkest wordt gespeeld vanuit de akoestische piano. Zo ontstaan unieke klankstructuren met een natuurlijkheid die geen enkel ander instrument kan bieden.

Spelen met begeleiding

Speel mee met één van de 50 nummers die zijn meegeleverd met iedere TransAcoustic™ TA2 piano. U kunt u ook laten begeleiden door zelf opgenomen stukken of zelfs door in de handel verkrijgbare songs die worden afgespeeld via de zangbodem. Speel een duet met uzelf of leun achterover en geniet van de muziek!

Uitgerust met SILENT Piano™ SH2 technologie

Met de Yamaha SILENT Piano™ SH2 technologie kunt u comfortabel luisteren via uw hoofdtelefoon. De Yamaha SILENT Piano™ SH2 technologie biedt geweldige binaurale samples van de Yamaha CFX concertvleugel. Deze worden op een zeer speciale manier vanaf de natuurlijke positie van de pianist opgenomen. Zo kunt u van de klank in de allerbeste kwaliteit genieten, zonder anderen te storen.

Draadloze verbinding voor Bluetooth® audio

U kunt audiobestanden van mobiele apparaten met Bluetooth draadloos via TransAcoustic™ TA2 weergeven. Zo kunt u ongecompliceerd meespelen met uw lievelingsnummers.

 

Smart Pianist App

De App “Smart Pianist” (verkrijgbaar als gratis download) biedt u functies zoals het selecteren van instrumentklanken, de intuïtieve bediening van de metronoom met grafische interface, of de weergave van bladmuziek op uw smart apparaat.

De UD-WL01 USB Wireless LAN Adaptor (afzonderlijk verkrijgbaar) is vereist om Smart Pianist via een draadloze verbinding te gebruiken.

 

Product videos

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingsuren:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten
Image

♭♩