Uitzonderlijke omruilgarantie tijdens lockdown

Steinway & Sons piano

Mensen helpen bij het kiezen van een piano die bij hun past, daar blinken we in uit. Ook tijdens de lockdown!

We zijn zo zeker van ons stuk, dat je nu tot 2 maanden na de heropening van onze winkels op het einde van de lockdown de tijd krijgt om je akoestische piano in te ruilen voor een andere piano. Zonder extra kosten! Zo heb je de garantie dat je een instrument koopt dat bij je past, ook al heb je het niet kunnen bespelen.

Je kan ons namelijk nog steeds digitaal en virtueel bezoeken. Praat met onze ervaren piano-experten via Facebooktelefoon, onze webchat, of plan met hen een virtueel bezoek in!

En je mag trouwens écht van gedacht veranderen: een ander merk, een andere uitvoering, of misschien zelfs een digitaal in plaats van een akoestisch instrument? Geen probleem. Wij komen je piano wisselen!

Alle voorwaarden:

Inruilen kan enkel met een instrument met dezelfde prijs of hoger. Indien je voor een duurder instrument kiest, pas je het prijsverschil bij.  De actie is van toepassing op alle akoestische piano's in voorraad. De transport- en stemkosten nemen wij voor onze rekening. Voor leveringen op verdieping met een meerprijs van meer dan 250EUR, geldt de gratis omruiling enkel als Piano's Maene vooraf bevestigd dat de actie op de bestelling van toepassing is. Het omruilen kan enkel voor een instrument van eenzelfde of hogere waarde.