Winkelwagen

Roland FP-60X WH Digitale Piano Satin White

Roland FP-60X WH Digitale Piano Satin White

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 1.095
Catalogusprijs € 1.288
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

De Roland FP-60X is het 3de model in de FP-reeks. Hij beschikt over krachtigere speakers dan z’n kleinere broer (FP-30X) en heeft de looks van de Roland FP-90X, het topmodel uit de Roland FP-reeks. Verder beschikt hij over een duidelijk LCD display en biedt hij tal van functies en opnamemogelijkheden. Met de ‘Bluetooth audio’ functie kan je muziek vanop je smartphone of tablet streamen door de speakers van de piano. Kortom, ben je op zoek naar een compacte stagepiano en speel je graag in stijl? Dan is de Roland FP-60X iets voor jou!

Wordt verwacht: vanaf februari 2021!

Gratis levering3 jaar garantieMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale stagepiano
Hoogte:12,5 cm
Breedte:129,1 cm
Diepte:34,4 cm
Gewicht:19,3 kg
Afwerking:Wit Gesatineerd

Vind je sound met SuperNATURAL en Piano Designer.

De FP-60X gebruikt Rolands veelgeprezen SuperNATURAL Piano sound engine om élke nuance van je speelstijl vast te leggen: van subtiel pianissimo tot bonkend fortissimo. Verder kun je de sound diepgaand aanpassen en personaliseren door de lage, midden- en hoge tonen via het equalizer-paneel aan te passen, alsook met behulp van de ingebouwde Piano Designer: om de toon van elke afzonderlijke noot te verfijnen. De FP-60X introduceert ook de My Stage-functie, die speciaal geselecteerde pianoklanken en ambiance-types samenbrengt, om de meeslepende ervaring van het spelen in verschillende ruimtes te simuleren: van intieme oefenstudio's tot sfeervolle concertzalen.

Dynamisch PHA-4 Standard klavier dat speelt zoals een akoestische vleugel.

Een draagbare piano moet nog steeds mooi spelen, en de FP-60X stelt ook op dat vlak niet teleur. Het PHA-4 Standard klavier plaatst de hamerwerking en het Escapement van een kwalitatief hoogwaardig akoestisch instrument onder je vingers, tot en met het subtiele "klik"-gevoel bij het indrukken van elke toets. Door het volledige bereik met 88 ivory-feel toetsen kun je onbeperkt componeren en de meest veeleisende muziekstukken vloeiend spelen, waarbij de expressieve SuperNATURAL-engine élk detail naar voren brengt.

 Perform of oefen met krachtige luidsprekers en Headphones 3D Ambience.

De FP-60X is ontworpen om zowel solo-oefensessies als performances te ondersteunen. Als je op een kleine locatie optreedt, voel je de kracht van het speciaal ontworpen stereo-luidsprekersysteem, zodat je het volledige geluidsbereik van de piano kunt beheersen. En als je alleen oefent, zorgt de Headphones 3D Ambience-functie ervoor dat je jezelf verliest in een meeslepend geluidsveld. Het voelt net alsof de muziek uit het hart van het instrument komt, en niet uit de hoofdtelefoon.

Compact en klaar voor uitbreiding.

Terwijl een full-size piano meestal een speciale muziekkamer vereist, is de zeer draagbare FP-60X gemakkelijk te verplaatsen of op te slaan: afhankelijk van je muzikale mood. Dit veelzijdige instrument kan ook worden uitgebreid voor live-optredens en traditionele speeltechnieken met beschikbare opties zoals de KSC-72 en KS-20X statieven en de KPD-90 en RPU-3 driepedaals units. En omdat een piano er net zo goed moet uitzien als hij klinkt, heeft de FP-60X dezelfde moderne styling als zijn voorganger uit de FP-serie, die verschillende internationale designprijzen heeft gewonnen.

Breid je muziek uit met Bluetooth, USB en meer.

De FP-60X opent een wereld van mogelijkheden met zijn geavanceerde moderne functies. Met Bluetooth-audio en een smartphone kun je meespelen met muziek die door de krachtige luidsprekers van de piano wordt gestreamd, of aan je techniek werken met online pianolessen. En met Bluetooth MIDI kun je verbinding maken met leuke muziekcompositieprogramma's zoals Zenbeats van Roland of GarageBand van Apple. Als je van zingen houdt, sluit je gewoon een microfoon aan, voeg je effecten toe en versterk je de zang via de luidsprekers. Neem vervolgens alles samen op met je pianospel via de ingebouwde recorder. De FP-60X is zelfs voorzien van USB-audio-/MIDI-connectiviteit. Zo kun je communiceren met computers en tracks opnemen in professionele muziekproductiesoftware.