Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 4.399,00

De Roland Kiyola-reeks is het resultaat van een samenwerking tussen Roland en de gerenommeerde Japanse ontwerper Karimoku. In Europa geniet deze meubeldesigner ook steeds meer bekendheid. Voor het eerst wordt een digitale piano niet in laminaat afgewerkt, maar in echt houtfineer (notenhout of eik). De Roland Kiyola heeft een "binnenkant" van topkwaliteit (zelfde klankopwekking, klavier als in de Roland HP- ren LX-reeks verwerkt in een slank, minimalistisch design. Bovendien wordt bij het instrument standaard een ergonomische, bijpassende zitbank geleverd (ook door Karimoku ontworpen).
Dit instrument is dan ook ideaal voor de meerwaarde- en kwaliteitzoeker : kwalitatief in muzikaliteit, maar door zijn afwerking ook een kwaliteitsmeubel !

Algemene informatie

Hoogte
91 cm
Breedte
139.6 cm
Diepte
33.7 cm
Gewicht
33 kg

Technische specificaties

Naam klavier
PHA-50
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Ivory/ebony Feel
Let off
Ja
Speakers
30W X 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
271
Polyfonie
Unlimited
Display
Standaard
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Nee
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Nee
App
Kiyola Remote Control
Aantal pedalen
3

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met ongeëvenaarde digitale technologie

In de muziekwereld leiden samenwerkingen meestal tot iets heel speciaals. We horen wel vaker dat twee muzikanten de krachten bundelen en iets creëren dat veel meer is dan de som van de delen. En als het voor muzikanten opgaat, dan gaat het ook op voor de firma’s die de instrumenten bouwen waar ze op spelen.

Dus, in de traditie van boeiende-maar-onverwachte muzikale samenwerkingsverbanden is de nieuwe Roland KIYOLA KF-10 digitale piano het resultaat van een partnerschap tussen twee Japanse zwaargewichten: een huwelijk tussen Rolands SuperNATURAL Piano-technologie en het ambachtelijke vakmanschap van de Japanse meubelspecialisten van Karimoku.

Met zijn alles behalve conventionele pianodesign is de Roland KIYOLA KF-10 een uiterst verfijnd, handgemaakt instrument dat alle aandacht trekt en elke leefruimte in een sfeer van elegantie dompelt. Als u oog (en oor) hebt voor de fijnere dingen in het leven, dan volgen hieronder vijf redenen waarom uw keuze voor de Roland KIYOLA KF-10 het begin zou kunnen zijn van een mooie relatie.

Handgemaakte, massief houten behuizing trekt de aandacht

Roland KIYOLA staat voor ‘elegantie en schoonheid’ en wie zich neerzet aan de KF-10, merkt ook waarom. Als grootste fabrikant van houten meubelen in Japan sinds 1940, bouwt Karimoku de behuizingen voor de Roland KIYOLA KF-10 handmatig naar eigen ontwerp, met 100% natuurlijk, duurzaam gekapt, massief hout. Het resultaat is slank, gestileerd en individueel, met een uniek houtnerfpatroon dat zichtbaar is doorheen de walnoot- of eikenhoutafwerking. Deze bijzondere aanpak van de constructie betekent dat elk model een echt origineel is, met zijn eigen distinctieve karakter en persoonlijkheid.

Natuurlijke look dankzij discrete technologie

Waar sommige digitale instrumenten overladen zijn met knoppen, houdt de Roland KIYOLA KF-10 zijn technologie low-key om het traditionele karakter te behouden. Het ranke onderstel gaat over in mooi gevormde zijpanelen, geïnspireerd op de elegante, exclusieve sofa’s van Karimoku. Onder het deksel zien we een erg sobere layout, met de volumeregelaar en andere knoppen discreet aan de zijkant. De onderliggende functies zijn toegankelijk via Bluetooth.

Rugvriendelijke, ergonomische pianobank

Als u langdurig piano speelt op een bankje van mindere kwaliteit, dan voelt u het vast nog in uw rug terwijl u dit leest. De Roland KIYOLA KF-10 voorkomt rugklachten ten gevolge van slechte zitjes met een speciaal door Karimoku vervaardigde pianobank. Na studies, research en tests ontwierpen ze een ergonomisch model. Het zachte kussen uit schuim met hoge densiteit heeft een gebogen vorm voor een betere zithouding en omdat het ook breder is, wordt het gewicht optimaal verdeeld.

Speel op uw best met SuperNATURAL modelling en het PHA-50-klavier

De Roland KIYOLA KF-10 is een kunstwerk dat vraagt om aangeraakt te worden. En omdat hij voorzien is van Rolands SuperNATURAL Piano modelling (reconstructie van de klank en de respons van een akoestische piano) en ons nieuwste PHA-50-klavier (toetsen met houten zijkanten en duurzaam synthetisch materiaal binnenin), zal u dit met veel plezier doen. Vier luidsprekers projecteren een warm en karaktervol geluid, terwijl de bijgeleverde pedal unit de extra expressie geeft die gevorderde pianisten verwachten.

Draadloze verbinding met muziek-apps via Bluetooth

Laat u niet misleiden door het minimalistische uitzicht van de Roland KIYOLA KF-10. De functies van deze digitale piano zijn toegankelijk via een draadloze verbinding met een smartphone of tablet, waarop u uw favoriete muziek-apps installeert. Er bestaat een specifieke app voor de KF-10, die toelaat om via uw Android- of iOS-apparaat klanken te kiezen, interne songs af te spelen of de ingebouwde metronoom in te stellen. Probeer dan ook eens Rolands Piano Designer-app (voor diepgaande klankbewerking, zelfs tot op individueel nootniveau voor alle 88 toetsen) of piaScore en Sheet Music Direct, om uw favoriete deuntjes mee te oefenen. Bovendien doet de Roland KIYOLA KF-10 ook dienst als hoogkwalitatief audiosysteem. De muziek die u draadloos streamt vanaf uw smartphone of tablet, wordt loepzuiver weergegeven door de vier luidsprekers.

Product videos

Wij denken dat je dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩