Ravel gespiegeld - Julien Libeer

Julien Libeer is een getalenteerde Belgische pianist die bekend staat om zijn virtuoze optredens en doordachte interpretaties. Libeer, geboren op 18 december 1987 in Brussel, begon op jonge leeftijd piano te spelen en toonde al vroeg een uitzonderlijke talent. Hij studeerde aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth in Waterloo, onder leiding van Maria João Pires.

 

Gedurende zijn carrière heeft Libeer veel lof geoogst voor zijn optredens in prestigieuze zalen over de hele wereld, waaronder de Berliner Philharmonie en het Amsterdamse Concertgebouw. Hij heeft samengewerkt met toonaangevende orkesten als het London Philharmonic Orchestra, Orchestre National de France en het Tokyo Symphony Orchestra. Libeer's repertoire omvat een breed scala aan muziekstijlen, van klassiek tot hedendaags, en hij is vooral bekend om zijn interpretaties van werken van componisten als Beethoven, Schumann en Brahms.

 

Naast zijn solocarrière is Libeer ook gepassioneerd door kamermuziek en werkt hij vaak samen met andere musici in kamermuziekensembles. Zijn opnames zijn veelvuldig bekroond en hij blijft het publiek boeien met zijn expressieve spel en diepgaande muzikaliteit.

 

 

WAAR: Piano's Maene Ruiselede

WANNEER: zondag 16 juni - 11 uur

PRIJS: 20 euro

6/16/24
Piano's Maene Ruiselede
Julien Libeer op Chris Maene vleugel

♭♩