Atelier Chris Maene

Het atelier "Chris Maene" geniet wereldwijd aanzien. Chris Maene en zoon Frederic staan er, samen met een team van bouwers, meubelmakers, restaurateurs en technici, in voor

  • de bouw van pianoforte-replica's en onze Chris Maene Straight Strung Concert Grand. 
  • de restauratie en revisie van waardevolle piano's en vleugels, met als specialiteit de restauratie van de instrumenten van Steinway & Sons

Atelier Chris Maene is een wereldwijd gerenommeerd en innovatief piano-atelier waar we onze Chris Maene Straight Strung piano's en  replica's van historische klavierinstrumenten bouwen. 

We voeren er ook revisies en restauraties uit van oudere piano's en historische instrumenten. Over de jaren heen is het Atelier Chris Maene uitgegroeid tot een echt kenniscentrum en een wereldautoriteit in het vak van de ambachtelijke pianobouw. Onze replica's en concertinstrumenten vind je in concertzalen en instituten over de hele wereld, van Oostenrijk over Rusland tot in Japan. 

Heb je een vraag met betrekking tot het restaureren van je piano, kijk dan zeker eens op onze webpagina over restauratie of stuur een mail naar frederic.maene@maene.be.

Je komt meer te weten over het atelier "Chris Maene" en het project van onze rechtsnarige concertvleugel op onderstaande website:

♭♩