Onze hoofdzetel, daar waar het allemaal begon


In het dorp waar we sinds 1947 een pianozaak uitbaten, vind je nog steeds onze hoofdzetel. We hebben er onze grootste showroom, een concertzaal en het logistieke & administratieve centrum van Piano's Maene. Spring binnen en geniet van het grootste pianocentrum in de Benelux! Het is ook daar dat je het ambachtelijke Atelier Chris Maene vindt. Hier worden historische klavierinstrumenten én onze Chris Maene rechtsnarige vleugel gebouwd, en worden er instrumenten gerestaureerd.

 

 

Koenraad Verstichel, manager Showroom Ruiselede

Koenraad verstichel is verantwoordelijk voor de showroom in Ruiselede en het lokale team pianoconsultants. Hij is een specialist in akoestische, historische én digitale piano's, en behaalde aan het Lemmensinstituut een Master diploma in Piano, specialisatie kamermuziek. 

 

Rechtstreeks telefoonnummer: +32 51 49 18 17
E-mail: Koenraad.Verstichel@maene.be

Piano's Maene Ruiselede

Industriestraat 42, 8755 Ruiselede

Openingstijden

Ma :
Gesloten
Di :
10:00 - 18:00
Wo :
10:00 - 18:00
Do :
10:00 - 18:00
Vr :
10:00 - 18:00
Za :
10:00 - 18:00
Zo :
Gesloten (behalve in september)

Praktisch - bereikbaarheid

Onze hoofdzetel in Ruiselede ligt vlak bij de afrit Aalter van de E40 (Brussel-Oostende) en is makkelijk bereikbaar.Let op, wie met de wagen komt gebruikt best het volgend GPS adres: Ommegangstraat 58, Ruiselede. Zo kom je direct bij de ingang van het gebouw (en niet aan de magazijnen aan de achterzijde). Er is ruime parkeergelegenheid vlak bij de inkom.

Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vraag bij je aankomst indien nodig assistentie voor het gebruik van de benedeningang en lift. 

 

♭♩