piano mechaniek

Stimmung und Wartung Ihres Klaviers

Ein gut gestimmtes Klavier klingt um so vieles besser! Ihr Klavier muss gestimmt werden? Unsere erfahrenen Klaviertechniker statten Ihnen gerne einen Besuch ab, um Ihr Klavier zu stimmen und zu regulieren.

Je piano laten restaureren

Heb je een oude vleugelpiano die aan een groot onderhoud of zelfs een restauratie toe is? Piano's Maene is gespecialiseerd in restauraties van historische instrumenten, vleugels van Steinway & Sons en andere topmerken. We restaureren piano's met respect voor de originele materialen en klank van het instrument, en restaureren ook het meubel met ambachtelijke technieken.

Unser Service

Bei Piano's Maene dreht sich seit drei Generationen alles nur ums Klavier, aber auch unsere Kunden haben oberste Priorität. Erfahren Sie hier, was das für Sie bedeutet.

Atelier 'Chris Maene' - Artisanale Pianobouw

Het atelier "Chris Maene" geniet wereldwijd aanzien. We bouwen er hypermoderne concertvleugels, maar ook replica's van historische clavecimbels en pianofortes. We restaureren ook instrumenten met respect voor hun geschiedenis. Ambachtelijk vakmanschap in een van de grootste piano-ateliers van Europa.

Onderhoud voor professionals, instituten en concertzalen

Piano's Maene onderhoudt en stemt piano's voor een honderdtal instituten, concertzalen, opnamestudio's en andere professionals. Neem contact op met onze serviceverantwoordelijke Tine Mannaerts voor hoog frequent onderhoud en intensieve service op topniveau, aan aangepaste tarieven.

live piano

♭♩