piano mechaniek

Je piano laten stemmen en onderhouden

Heeft je piano een stembeurt nodig? Een goed gestemde piano klinkt gewoon zoveel beter! Onze expert-pianotechnici komen bij je langs om je piano te stemmen en reguleren.

Je piano laten restaureren

Heb je een oude vleugelpiano die aan een groot onderhoud of zelfs een restauratie toe is? Piano's Maene is gespecialiseerd in restauraties van historische instrumenten en vleugels van Steinway & Sons en andere topmerken. We restaureren piano's met respect voor de originele materialen en klank van het instrument, en restaureren ook het meubel met ambachtelijke technieken.

onze service

Piano's Maene is al 3 generaties gefocust op 1 ding: piano's! Verder staat bij ons vooral de klant centraal. Lees hier wat dat voor jou betekent.

Atelier 'Chris Maene' - Artisanale Pianobouw

Het atelier "Chris Maene" geniet wereldwijd aanzien. We bouwen er hypermoderne concertvleugels, maar ook replica's van historische clavecimbels en pianofortes. We restaureren ook instrumenten met respect voor hun geschiedenis. Ambachtelijk vakmanschap in een van de grootste piano-ateliers van Europa.

Onderhoud voor professionals, instituten en concertzalen

Piano's Maene onderhoudt en stemt piano's voor een honderdtal instituten, concertzalen, opnamestudio's en andere professionals. Neem contact op met onze serviceverantwoordelijke Tine Mannaerts voor hoog frequent onderhoud en intensieve service op topniveau, aan aangepaste tarieven.

live piano

♭♩