header

Hoe werkt het?

 • Je kan je contract online of bij ons in onze showrooms afsluiten. Indien je je contract online afsluit, dan vul je automatisch ook een domiciliëringsmandaat in. Zo gaat de maandelijkse betaling gewoon vanzelf! We nemen binnen de 48 uur contact op om een leveringsdatum af te spreken.

 • Je kiest tussen de verschillende types: basis digitaal, digitaal, akoestisch en stil-akoestisch.

  Een basis digitale piano heeft een wat eenvoudiger klavier en minder krachtige versterking dan de gewone digitale piano's.

  We leveren altijd kwalitatieve piano’s van Yamaha, Kawai, Roland en Doutreligne - uitstekende merken. Een goede, duurzame piano verhuren is ook in ons belang! Jammer genoeg is het niet mogelijk om keuzemogelijkheid aan te bieden.

 • Nadat je het contract afsluit, contacteren we je zo snel mogelijk om je leveringsdatum vast te leggen.

  Gelijkvloers

  Een gelijkvloerse levering en ophaling zonder hindernissen is gratis.

  Op verdieping

  Levering op verdieping? We hebben een eigen, ervaren team pianoverhuizers, en werken voor sommige situaties samen met enkele ervaren partners, aan de scherpste prijzen. Soms kan het zelfs zonder meerkost! Contacteer ons voor een prijsinschatting (bijvoorbeeld via de chat rechts-onderaan)

   

 • Je kan huren zo lang als jij wil, met een minimum periode van 6 maanden. Daarna kan je jouw contract elke maand opzeggen. Als je wil dat we jouw piano eerder komen ophalen, betaal je gewoon voor de 6 maanden. Simpel!

 • Je betaalt bij de start de eerste maand huur en een waarborgsom (ter waarde van 2 maand huur).
  Daarna betaal je elke maand het vaste bedrag aan huur via automatische incasso/domiciliëring. 
  Wanneer je jouw piano weer laat ophalen of je koopt een andere piano, dan krijg je je borg weer terug!

 • In de regel niet. Als je via je huur al meteen wil investeren in een instrument, dan kies je beter voor onze huurkoopformule. Dan kies je op voorhand je instrument, dat uiteindelijk je eigendom wordt. Bij het huren is er geen eigendomsoverdracht.

  Vergeet niet dat je ook recht hebt op huurrecuperatie: je kan tot 12 maanden huur voor de helft inbrengen bij aankoop van een nieuwe piano!

 • Als je een piano huurt, kan je tot 12 maanden huur voor de helft recupereren als je een piano aanschaft van minstens 3600 euro netto. Je krijgt dus nog een mooie korting bij de aankoop van je nieuwe of tweedehandse piano.

  Dat wil dus niet zeggen dat je je piano op termijn koopt via een afbetaling. Daarvoor is er onze huurkoop.

Comfortabel en betaalbaar

Vleugel- of buffetpiano, akoestisch, silent of toch digitaal? Welk merk en welke klank moet mijn piano hebben? Als beginner is het niet altijd gemakkelijk om meteen te beslissen welk instrument je nodig hebt.

Een piano huren is een betaalbare en gemakkelijke manier om je eerste stappen te zetten. Bovendien kan je na het huren genieten van huurrecuperatie, waardoor je een deel van je huur in mindering kan brengen bij de aankoop van een nieuw instrument. 

Onze huurpiano's

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Lieselotte en onze andere pianoconsultants helpen je graag verder!

 • Breng een bezoekje in een van onze showrooms
 • Maak gebruik van onze webchat in de rechter benedenhoek
 • Of contacteer ons telefonisch of via mail

♭♩