Vraag je offerte aan!

Klik hier om een offerte aan te vragen. Event verantwoordelijke Nele contacteert je snel met een gepast voorstel. Grootse plannen? We verwelkomen je graag voor een gesprek in ons hoofdkantoor in Ruiselede. Je kan ook telefonisch contact opnemen op via +32 51 491 814.

 

Steinway & Sons

Steinway & Sons huren?

Als exclusief invoerder van Steinway & Sons voor België verlenen wij een uitzonderlijke service voor de verhuur van recente Steinway vleugelpiano's. Wij hebben verschillende Steinway concertvleugels modellen B-211 en D-274, ter beschikking. Pianisten kunnen dan ook vooraf hun voorkeursinstrument komen selecteren. De Steinway concertvleugels uit onze verhuurvloot zijn maximaal 4 jaar oud en worden regelmatig onderhouden en nagezien in ons atelier.

Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel

Uiteraard verhuren we ook onze eigen ontwikkelde Chris Maene Rechtsnarige vleugel voor evenementen en CD-opnames. Er is keuze uit meerdere modellen. Meer info over het instrument vind je op de Chris Maene website.

Piano buiten opgesteld

Op zoek naar iets bijzonders? Spreek ons aan!

Piano's Maene heeft een vaste vloot van akoestische en digitale piano's en historische instrumenten: klavecimbels, pianoforte's en historische romantische vleugelpiano's, waaronder Steinway, Pleyel, Erard, Bösendorfer, Bechstein, Broadwood en andere topinstrumenten. Op zoek naar een specifiek instrument? De kans is groot dat we een replica of origineel beschikbaar hebben!

Bij Piano's Maene ben je altijd welkom

Voel je vrij om langs te komen in onze hoofdzetel in Ruiselede. Je kan er onze historische collectie bekijken en zien hoe onze Chris Maene concertinstrumenten worden gebouwd. We geven je graag een woordje uitleg over ons bedrijf, en we zoeken graag naar de beste manier om samen te werken.

op de koffie

♭♩