Betaling webshop

Betaling via de webshop

Betalingen verlopen 100% veilig en comfortabel via betalingsprovider Mollie. Op de webshop van Piano’s Maene kan je betalen via de meest populaire online betaalmethodes:

 • Bancontact: De meest populaire betaalmethode van België die gekoppeld is aan 20 Belgische banken. Snel, eenvoudig en veilig.
 • Belfius: Betaalmethode voor klanten van Belfius, waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. De betaling gebeurt vanuit Belfius Diret Net of via de app en wordt direct verwerkt.
 • KBC/CBC: Betaalmethode voor klanten van KBC (Vlaanderen) en CBC (Wallonië), waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. De betaling gebeurt vanuit de eigen vertrouwde online bankomgeving en wordt direct verwerkt.
 • Apple Pay: Snelle en eenvoudige betaalmethode voor Apple gebruikers. Apple Pay maakt gebruik van de door jou toegevoegde rekeningen of creditcards, zodat je zelf altijd het overzicht over je financiën houdt. De betaling wordt voltooid door een scan van de vingerafdruk of gezicht, waardoor je geen gegevens moet onthouden of opzoeken
Online betaling
 • Creditcard (VISA, Mastercard, American Express en Maestro): Bij Piano’s Maene kan je eenvoudig betalen via creditcard. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.
 • Overschrijving: Betaal je liever via een overschijving? Geen probleem! Let er wel op dat er in de meeste gevallen een langere levertijd op de bestelling zit omdat het iets langer duurt voor de betaling is binnen gekomen. De gemiddelde verwerkingstijd bedraagt meestal 1 tot 3 werkdagen.
 • PayPal: Veilige en handige manier om snel online te betalen. Met een PayPal rekening hoef je geen creditcardgegevens te onthouden of naar je kaartlezer te zoeken. Je hebt dus enkel de inloggegevens nodig van jouw eigen PayPal rekening.
 • iDeal (Nederland): De meest populaire betaalmethode van Nederland die gebruikt kan worden met ALLE Nederlandse banken. De snelste en gemakkelijkste manier van online betalen in Nederland. Vanuit Nederland kan je dus ook met gerust hart een bestelling plaatsen op onze Belgische webshop. Voor een snellere verwerking, is het aan raden om de bestelling onmiddellijk te plaatsen via maene.nl.
Klantenservice

Betaling mislukt of geweigerd?

Kijk voor de zekerheid of het bedrag is afgeschreven van jouw rekening. Indien dit niet het geval is , kan je de bestelling opnieuw plaatsen. De niet-betaalde bestelling wordt automatisch door ons geannuleerd. Is het bedrag wel van jouw rekening afgeschreven, maar heb je na een uur nog geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact met ons op.

Als je betaling meerdere keren mislukt, controleer dan onderstaande punten:

 • Heb je voldoende saldo op de rekening?
 • Is de betaallimiet van de rekening toereikend?
 • Is je betaal- of creditcard geblokkeerd of vervallen?

Als je geen oplossing vindt, neem dan snel contact met ons op of spreek ons aan via de webchat (rechtsonder). Wij kunnen de bestelling eenvoudig en snel manueel opmaken. Je ontvangt dan een bevestiging via e-mail met betaalinstructies.

Bancontact

Betaling in de winkel

In de winkels van Piano’s Maene België kan je via bancontact, cash of Payconiq betalen.  De maximum limiet van een cash betaling bedraagt €3.000. Eventueel kan je het bedrag in de winkel ook overschrijven via internetbankieren.

♭♩