We voelen ons thuis in Gent

Bij Piano's Maene hebben we een voorliefde voor Gent. Heel wat van onze medewerkers wonen in Gent of zijn er geboren. En we zijn bijzonder actief in de Gentse cultuursector. Denk maar aan de jarenlange exclusieve samenwerking met de Gentse concerthuizen (De Bijloke, De Handelsbeurs) en festivals (Odegand, GentJazz, Jazz in 't Park, ...). En in 2015 organiseerden we samen met Stad Gent een unieke tentoonstelling over de Belgische piano-industrie.

Decennia geleden ging het Gentse "Van Cappel Piano's" op in Piano's Maene, deze vestiging op de Citadellaan werd verder uitgebouwd en in 2013 verhuisde ze naar onze nieuwe locatie in Sint-Denijs-Westrem. Je vindt er een zo volledig mogelijk aanbod van akoestische en digitale piano's en een mooie selectie tweedehandse piano's.

Steinway Piano Gallery

Exclusieve flagship store voor Steinway & Sons, Boston en Essex

Piano's Maene heeft de voorbije 20 jaar een sterk partnerschap opgebouwd met Steinway & Sons, wereldwijd het meest gerenommeerde pianobedrijf. Sinds 2002 zijn wij exclusief invoerder voor België en Nederland. Onze Gentse locatie herbergt ook onze Steinway Piano Gallery Belgium. In deze exclusieve flagship store vind je alle instrumenten van de Steinway-familie. Van het topmerk Steinway & Sons tot de merken Boston en Essex. Je vindt er dus instrumenten in alle prijsklasses!

Meer info over de instrumenten van Steinway, Boston en Essex vind je hier.

 

Luda Akopian, zelf woonachtig in Gent, is verantwoordelijk voor onze Gentse showroom en team. Zij heeft een conservatorium-masterdiploma en is een top-pianoconsultant. Samen met haar team verwelkomt ze je graag in de vestiging.

 

Direct telefoonnummer: +32 9 222 18 36 
E-mail: Luda.Akopian@maene.be

Piano's Maene Gent

Pieter van Reysschootlaan 2, 9051 Gent

Openingstijden

Ma :
Gesloten
Di :
10:00 - 18:00
Wo :
10:00 - 18:00
Do :
10:00 - 18:00
Vr :
10:00 - 18:00
Za :
10:00 - 18:00
Zo :
Gesloten (behalve in september)

Praktisch - bereikbaarheid

De Gentse vestiging is gelegen vlak bij de afrit "Sint-Denijs-Westrem" van de E40 (Brussel-Oostende). Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen vlak bij het gebouw. Let op, om onze parking op te rijden, moet je als het ware vanaf de Kortrijksesteenweg de oprit naar de autosnelweg nemen, en kan je dan direct rechts de parking oprijden.

Als je met het openbaar vervoer komt, vind je een bushalte vlak bij de winkel (bussen 76,77,78, F2). 

 

♭♩